K ksmkaan Hectopat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 111 25 Mart 2021 #1 Forza Horizon 4 Steam üzerinden oynuyorum, sürekli oyundan atıyor. Neden oluyor anlamadım. Son 2 gündür oluyor.
Forza Horizon 4 Steam üzerinden oynuyorum, sürekli oyundan atıyor. Neden oluyor anlamadım. Son 2 gündür oluyor.
Eld Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer Kastamonu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2021 #11 ibrahim rohat dedi: knk link gitmiş yenisini atarmısın Genişletmek için tıkla... Buyrun Artı 0 Eksi
C Cahilbilgin Femtopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #12 Eld dedi: Buyrun Genişletmek için tıkla... Kullanımını daha ayrıntılı anlatır mısın "+" ve "-" komutları ne zaman kullanılacak? Artı 0 Eksi
Eld dedi: Buyrun Genişletmek için tıkla... Kullanımını daha ayrıntılı anlatır mısın "+" ve "-" komutları ne zaman kullanılacak?
Eld Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer Kastamonu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2021 #13 Cahilbilgin dedi: Kullanımını daha ayrıntılı anlatır mısın "+" ve "-" komutları ne zaman kullanılacak? Genişletmek için tıkla... Bu konudan ayrıntılı bilgiyi alabilirsin. Artı 0 Eksi
Cahilbilgin dedi: Kullanımını daha ayrıntılı anlatır mısın "+" ve "-" komutları ne zaman kullanılacak? Genişletmek için tıkla... Bu konudan ayrıntılı bilgiyi alabilirsin.