Forza Horizon 4 Steam versiyonu saçmalığı

enesbsk

Kilopat
Katılım
16 Şubat 2014
Mesajlar
336
Çözümler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Otomotiv Mühendisi
Bileceğiniz üzere Forza Horizon 4, 9 Mart'ta Steam'e çıkacak ve tahminimce fiyatı Microsoft Store'a göre çok daha ucuz olacak. Xbox Game Pass ile oynadım oyunu ve çok fazla arabam oldu. Oyunu Game Pass ile oynamaktansa Steam üzerinden almayı, kütüphaneme katmayı istiyorum fakat yapımcılar garip bir seçim yapmışlar ve Steam'den alanlar, eski Save dosyalarını kullanamıyorlar, tamamen sıfırdan başlamak zorundalar. Oyunu tekrardan satma şansları varken niye böyle bir hamle yaptılar çok merak ediyorum. Yeni oyuncular zaten her türlü alacak oyunu, eski oyuncuların da almasını neden istemiyorsunuz ki?

1614705131713.png
 
Kendi platformlarında kalmaları için olabilir.
Oyunu Steam'den alsan bile zaten xbox üyeliğin ile, xbox aracılığı ile giriyorsun, ubisoftta veya ea games'de steam'den alsan bile kendi arayüzünü, sunucularına bağlanıyorsun, bunda da aynı şekil, yani benim save dosyamı benim üyeliğimle ilişkilendirmiyorlar, bilgisayarımda bırakıyorlar dosyayı, o dosyayı alıp aktarabilirler muhtemelen ama yapmıyorlar.
 
Forzanın kendi forumunda da tepkiler gelmiş ama hala daha açıklama yapılmamış, belki hatalarından dönerler çıkışına yakın, ama eski save'i kullanamazsak steam'den sadece yeni oyuncular alır.
 
Oyunu Steam'den alsan bile zaten Xbox üyeliğin ile, Xbox aracılığı ile giriyorsun, Ubisoft'ta veya EA Games'de Steam'den alsan bile kendi arayüzünü, sunucularına bağlanıyorsun, bunda da aynı şekil, yani benim Save dosyamı benim üyeliğimle ilişkilendirmiyorlar, bilgisayarımda bırakıyorlar dosyayı, o dosyayı alıp aktarabilirler muhtemelen ama yapmıyorlar.

Hayır Ubisoft'ta Save'yi istediğin yere taşıyabilirsin öyle ki Xbox One'da başladığın oyuna PC devam edip PS5 de bitirebilirsin.
 
Hayır Ubisoft'ta Save'yi istediğin yere taşıyabilirsin öyle ki Xbox One'da başladığın oyuna PC devam edip PS5 de bitirebilirsin.
Demek istediğim yani oyunu Steam'dan alsan bile xbox'un launcherini kullanıyorsun ubisoft gibi, ama sıkıntı şu, dediğin gibi ubisoft'ta platformlar arası save bile mümkünken, başka bir MS oyunu olan SoT'ta da eski ilerlemene devam edebiliyorken, Forza'da eski save'ini çöpe atıp yeni save'e başlıyorsun.
 

Geri
Yukarı