Forza Horizon 4 Steam'den almak mantıklı mı?

Oyunu Xbox Game Pass'ten oynuyordum. Ama orada standart Edition var. Hep aynı haritada hep aynı yarışları yapmaktan sıkıldım. Yarışlardan sıkıldığım için de para kazanamıyorum. Steam'de Ultimate Edition indirime girmiş. Sizce Steam'den oyunun Ultimate Edition'unu almak mantıklı mı?
Mantıklı bence.
 
Kim demiş? Bugün aldım ve drop yoktu, oyundan atmadı ve FPS düşük olmadı.
Her zaman geçerli değil bence.

Evet, dediğiniz gibi. Önceden almıştım. İlk yarışı seçtiğim de atıyordu beni. Series 34 güncellemesi gelmiş, hem de indirim vardı. Tekrar aldım sorun çözülmüştür diye ama yine aynı hata. Ek olarak arkadaşım aldı bugün bir sorun yok dedi. Değişiyor kişiden kişiye.
 
Kim demiş? Bugün aldım ve drop yoktu, oyundan atmadı ve FPS düşük olmadı.
Her zaman geçerli değil bence.
Steam yorumlarına, açılan onlarca konuya bakın. Çok dengesiz bir oyun. Kimisinde sorun yok kimisinde var. Bu yüzden genel olarak sorunlu bir oyun. Tabii alıp denesin duruma göre iade eder. Sizin sorun yaşamamanız bir ölçüt değil. Sorun yaşanma ihtimali çok yüksek. Microsoft sürümünde performans anlamında hiçbir sorun yok, Steam için dediklerim.

Devasa bir drop yok ama sürekli olarak 5-10 saniyede bir 10-20 FPS düşüyor ve oyunda duraksama meydana geliyor. Yüksek FPS'de daha belirgin. Siz kaç FPS ile oynuyorsunuz ortalama ?
 

Geri
Yukarı