Gerçekten çok iyi bir direksiyon eti. iyi oyunlarda kullanın.Merhaba arkadaşlar, Thrustmaster T300 RS GT direksiyon drift ayarlarını bir türlü yapamadım. YouTube'dan videolar izledim fakat sonuç elde edemedim.
Eki Görüntüle 462616
Teşekkür ederim. Forza dirft ayarları yapınca tadınmaz yenmez gibi olacak. Fakat direksiyon ayarı sinir bozucuGerçekten çok iyi bir direksiyon eti. iyi oyunlarda kullanın.
Yakın zamanda Hilmi Şahin adında bir YouTuber bu direksiyon setini almıştı ve gerçekten çok detaylı ayarları olduğunu söylemişti. Allah kolaylık versin.Teşekkür ederim. Forza dirft ayarları yapınca tadınmaz yenmez gibi olacak. Fakat direksiyon ayarı sinir bozucu
Yakın zamanda Hilmi Şahin adında bir YouTuber bu direksiyon setini almıştı ve gerçekten çok detaylı ayarları olduğunu söylemişti. Allah kolaylık versin.
Hocam çözdünüz mü ayar işini? Bende aldım aynı direksiyondan ve FH 4 oyunu ben de de var lazım olabilir![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.