Forza Horizon 4 Ultimate almak mantıklı mı?

Daha fazla  
Merhaba. Forza Horizon 4 indirime girdi ve bende aldım. Ancak standart pack almıştım ve sonradan Ultimate'nin de fiyatının uygun olduğunu görüp pişman oldum. Sizce 222TL daha verip Ultimate almak mantıklı mı? İade edemiyorum.

Çok mantıklı çünkü içerisinde tek şekilde satın alamayacağınız DLC'ler bulunuyor. Kesinlikle almanızı öneririm, DLC'ler ileride çok değerli olacaklar. Oyun içerisinde de VIP, bir sürü araç paketi ve ev veriyor.

Evet hatta şöyle desem bence abartı olmaz. Standart alacaksanız hiç almayın çünkü ana harita küçük kalıyor. Diğer Fortune Island ve Lego Speed Champions oyuna renk katan yerler. Özellikle mesela Fortune Island'daki hazine avları güzel bir kazanç sağlıyor ve bence adayı dolaşıp onları bulmak da eğlenceli. Onun haricinde Lego dünyası zaten çok seven birisi olarak mükemmel bir yer. Yanında da biraz para, ev, araba vs gibi avantajları var. Almamak için başka bir sebep yok bence.

Ben zaten Ultimate özellikleri için 222 TL kesinlikle değecek olduğunu biliyorum ama zaten standart aldım. Sonradan 222 TL daha verip vermemek arasında kaldım. Ama sanırım alacağım çünkü son şans. Bir dahakine daha dikkatli olacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı