Forza Horizon 4'te ilerleme nasıl sıfırlanır?

yigitcakir8

Decapat
Katılım
20 Ocak 2022
Mesajlar
92
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, XCloud'dan Forza Horizon 4 oynuyorum. Oyunu bir süre oynadım 2 adet arabam vardı gayet eğleniyordum fakat bir anda 10 Super şans çarkı ve 10 taneye yakın araba verince tüm hevesim kaçtı. Nasıl ilerlememi sıfırlayabilirim?
 
Belgelerimde bir dosya var onun içindekileri silmen gerek youtubede adı vardı ben unuttum bende Forza Horizon 5'i 2 kere sıfırladım
 
Merhaba. Ben de Forza Horizon 4'ü ve 5'i aktif olarak XCloud üzerinden oynamaktayım. Hesabınızı sıfırlamanızın tek yolu yeni bir Microsoft hesabı açmanız. Diyelim şu an X Microsoft hesabından XCloud ile Forza oynuyorsunuz. İlerlemenizi sıfırlamak için Y adında yeni bir Microsoft hesabı açıp ona gamepass ultimate aboneliği almanız gerekir. Böylece sıfırdan yeni hesap edinmiş olursunuz ve Forza'ya da en baştan başlarsınız.

Ancak şunu da söylemeden edemeyeceğim. Siz yeni hesap açıp en baştan başlasanız bile o 10 süper şans çarkı ve 10'a yakın arabayı oyun size tekrar verecek, haberiniz olsun. Oyun herkese veriyor bu ödülleri, reddetme seçeneğiniz de bulunmuyor.
 
Merhaba. Ben de Forza Horizon 4'ü ve 5'i aktif olarak xCloud üzerinden oynamaktayım. Hesabınızı sıfırlamanızın tek yolu yeni bir Microsoft hesabı açmanız. Diyelim şu an X Microsoft hesabından xCloud ile Forza oynuyorsunuz. İlerlemenizi sıfırlamak için Y adında yeni bir Microsoft hesabı açıp ona Game Pass Ultimate aboneliği almanız gerekir. Böylece sıfırdan yeni hesap edinmiş olursunuz ve Forza'ya da en baştan başlarsınız.

Ancak şunu da söylemeden edemeyeceğim. Siz yeni hesap açıp en baştan başlasanız bile o 10 Super şans çarkı ve 10'a yakın arabayı oyun size tekrar verecek, haberiniz olsun. Oyun herkese veriyor bu ödülleri, reddetme seçeneğiniz de bulunmuyor.

Cevabınız için teşekkür ederim. Bu kadar arabayı başta vermesi çok saçma olmuş fikrimce, tüm oynama isteğimi öldürdü.
 

Geri
Yukarı