Forza Horizon 4'te Owens McLaren alınca atılan ban kaldırılabilir mi?

UserNewbie

Decapat
Katılım
21 Nisan 2021
Mesajlar
62
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam Forza 4'ü yeni almış biri olarak bir arabada gözüm kalmıştı pahalı olduğu için para kasmak çok uzun zaman alıyordu. Birisi Ferrari satıp para kazanıyor diye bende onu al sat yaparken McLaren'i gördüm. Görünüşü çok hoşuma gitti tabii nereden bileyim o arabayı almanın ana ban sebeplerinden olduğunu haberim yok. Dedim 1 tane araba alsam ne olabilir ki, çok şey oldu gördüğünüz gibi 30 yıl ban yemişim MP girememe değil müzayede araçlarının ve başkalarının yaptığı Livery'lerin kısıtlanması çok koydu.(İnsafsızlar bari perma falan ataydınız.) Evet, "Pişmanım üzerime gelmeyin.". Bu banı açtırmak için yazsam yani yeni oyuncuydum yaptım bir hata gibi bir şeyler desem kabul edilir mi? Banım açılır mı? Ya da ne sistem banı yemiş miyim yeni Microsoft hesabı ile girmek işe yarar mı? IP değiştirsem vs. gibi onu soracaktım. Biliyorum playground Games hile glitch vs ban konusunda çok kararlı bir stüdyo ama biraz da olsa şansım yok mudur? Oyunu iade de veremiyorum. Bu arada oyunu Steam'den oynuyorum.

1657105878935.png
 

Dosya Ekleri

  • 1657105626135.png
    1657105626135.png
    25,4 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende fh oynuyorum da(yeni basladim)alırken sizi uyarması falan gerekmiyor mu?Bence kısa süreli ban atılması gerekirdi çünkü saçma bir sebep arabayi legal yollardan aldıysanız.
 
Bende FH oynuyorum da(yeni başladım)alırken sizi uyarması falan gerekmiyor mu? Bence kısa süreli ban atılması gerekirdi çünkü saçma bir sebep arabayi legal yollardan aldıysanız.

Proglamlayarak mağazada olmayan arabaları gösterdim (yani birebir hile diyelim) ama para filan basmadım oradan 1 mclaren aldım
O sebeple 30 yıl ban yedim bana çok saçma geldi hadi 5 yıl filan atarsın anlarım 30 yıl sonra Forza'mı oynayacım ben zaten ferrari al sat yapıp araba almak için kullanıyodum zaten. arabayı hile ile alıp banlanmayanda var o çok saöma geldi bana
 

Hile kullanmışsın kendine saygın yok bari şu küçük hasta çocuğa saygın olsun. Bir de utanmadan buraya gelip konu açmış ban kaldırılabilir mi diye. P1 Owen's, üstteki YouTube kanalındaki çocuğa özel oyuna eklendi. O banı bin kere yalvarsan da açtıramazsın, unut o işi. PG bu kuralda aşırı katı. Çok da iyi olmuş ban yemen, hak etmişsin zaten hile yaptığın için. Oyunun destek sayfasında bu arabayı elde etmenin sonucunun perma ban olduğu apaçık yazıyor.


Hayır onu geçtim adam arabayı legal olarak elde etmenin bir yolunun olmadığını kendisi de biliyor ancak ona rağmen arabayı almakta ısrar ediyor ve hileye başvuruyor, şaka gibi gerçekten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı