Forza Horizon 5 alınmaya değer mi?

Oynarsın her iki oyunu da:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yorumunuz için teşekkürler hocam bu videoda arkadaşın 16 GB RAM'i mevcut bende 8 var orta ayarlarda 40-50 FPS arası değişiyor ben 8 GB RAM ile düşük ayarlarda bu FPS'e ulaşabilir miyim?

Yorumunuz için teşekkürler hocam bu videoda arkadaşın 16 GB RAM'i mevcut bende 8 var orta ayarlarda 40-50 FPS arası değişiyor ben 8 GB RAM ile düşük ayarlarda bu FPS'e ulaşabilir miyim?

Ulaşırsınız hocam yine çok sorun olmaz.

En kötü bir tane 10TL'ye 3 aylık Game Pass kodu alabilirsiniz öyle de deneyebilirsiniz.

Sistem konusunda bir bilgim yok ama 4 ve 5. oyununun kesinlikle parasına hak ettiğini düşünüyorum. Fırsat verirsen pişman olmazsın, beşinci oyununun indirimli fiyatına değeceğini düşünüyorum. Kaldı ki ucuza bir şey kalmadı zaten. ETS gibi anlamsız tır sürme oyunu bile 150 liradan satışa sunuluyor.

Teşekkürler yorum için hocam 2 oyunuda alacağım.

En kötü bir tane 10TL'ye 3 aylık Game Pass kodu alabilirsiniz öyle de deneyebilirsiniz.

Game Pass muhabbetine her ay para vermek istemiyorum Steam üzerinden almayı düşünüyorum kaldırmazsa zaten iade ederim.

GeForce NOW üzerinde de göremedim. XCloud üzerinde var diyorlar da ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum.

FH4'ü büyük hevesle almıştım, baya oynadım ama şimdi sıktı ve yüzüne bile bakmıyorum. Bence oyunu almak yerine Xbox Game Pass ile oynamak daha mantıklı. Hem Forza ile birlikte başka oyunlarıda oynarsın. Ayrıca oyunun tadı gamepad ile çıkıyor varsa kesinlikle gamepad ile oynamanı tavsiye ederim.

GeForce NOW üzerinde de göremedim. xCloud üzerinde var diyorlar da ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum.

XCloud'da oynanabiliyor hocam çünkü xCloud Game Pass kütüphanesini barındırıyor zaten.

FH4'ü büyük hevesle almıştım, bayağı oynadım ama şimdi sıktı ve yüzüne bile bakmıyorum. Bence oyunu almak yerine Xbox Game Pass ile oynamak daha mantıklı. Hem Forza ile birlikte başka oyunları da oynarsın. Ayrıca oyunun tadı gamepad ile çıkıyor varsa kesinlikle gamepad ile oynamanı tavsiye ederim.

Gamepad'im mevcut Game Pass üyeliği alayım o zaman hocam teşekkürler yorum için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı