Çözüldü Forza Horizon 5 DualShock 4 ile nasıl oynanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Aeroxs

Hectopat
Daha fazla  
Forza Horizon 5'i DualShock ile oynamak istiyorum DS4 uygulaması kummandaya zarar verir mi ve tekrar PlayStation'a bağlanır mı?

Çözüm
Forza Horizon 5'i DualShock ile oynamak istiyorum DS4 uygulaması kummandaya zarar verir mi ve tekrar PlayStation'a bağlanır mı?
Hayır vermez. Orijinal DualShock 4 ile Forza oynuyorum o uygulamayla. Güvenilirdir zaten başka adamakıllı seçeneğiniz de yok.
IMG_20230903_172250.jpg

Oyunda tam olarak desteği olmadığı için tuşlar xbox tuşu olarak gözüküyor ama hepsi çalışıyor.
Hayır vermez. Orijinal DualShock 4 ile Forza oynuyorum o uygulamayla. Güvenilirdir zaten başka adamakıllı seçeneğiniz de yok.
IMG_20230903_172250.jpg

Oyunda tam olarak desteği olmadığı için tuşlar xbox tuşu olarak gözüküyor ama hepsi çalışıyor.

Çözüm
hayır vermez. Orijinal DualShock 4 ile Forza oynuyorum o uygulamayla. Güvenilirdir zaten başka adamakıllı seçeneğiniz de yok.
Eki Görüntüle 1929631
Oyunda tam olarak desteği olmadığı için tuşlar Xbox tuşu olarak gözüküyor ama hepsi çalışıyor.

Tekrar PlayStation'a bağlanır mı?

Bağlanır evet sorun olmaz ancak nasıl bağlandığını bilmiyorum. Onun hakkında ayrı bir konu açın.

Kablolu olarak bağlanınca otomatik bağlanıyor normalde DS4 bunu bozar mı mesela kumandayı PS4 de Xbox kolu olarak görmez değil mi?

Bluetooth veya kabloyla bağlayabilirsiniz. Kolun üzerindeki PS tuşu ve options tuşuna aynı anda basılı tutun üzerinde beyaz ışık yanıp sönecek. Bluetooth moduna geçmiş anlamına geliyor bu.

Ben share+PS tuşu yaptım bağlantı sürekli kesildi.

Kablolu olarak bağlanınca otomatik bağlanıyor normalde DS4 bunu bozar mı mesela kumandayı PS4 de Xbox kolu olarak görmez değil mi?

Ben share+PS tuşu yaptım bağlantı sürekli kesildi.
Yok merak etmeyin bozma gibi bir şey olmuyor. Bu arada options tuşunu karıştırmış olabilirim share olabilir o. Şuan açım da aklım başımda değil😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı