Hayır vermez. Orijinal DualShock 4 ile Forza oynuyorum o uygulamayla. Güvenilirdir zaten başka adamakıllı seçeneğiniz de yok.Forza Horizon 5'i DualShock ile oynamak istiyorum DS4 uygulaması kummandaya zarar verir mi ve tekrar PlayStation'a bağlanır mı?
Hayır vermez. Orijinal DualShock 4 ile Forza oynuyorum o uygulamayla. Güvenilirdir zaten başka adamakıllı seçeneğiniz de yok.Forza Horizon 5'i DualShock ile oynamak istiyorum DS4 uygulaması kummandaya zarar verir mi ve tekrar PlayStation'a bağlanır mı?
hayır vermez. Orijinal DualShock 4 ile Forza oynuyorum o uygulamayla. Güvenilirdir zaten başka adamakıllı seçeneğiniz de yok.
Eki Görüntüle 1929631
Oyunda tam olarak desteği olmadığı için tuşlar Xbox tuşu olarak gözüküyor ama hepsi çalışıyor.
Bağlanır evet sorun olmaz ancak nasıl bağlandığını bilmiyorum. Onun hakkında ayrı bir konu açın.Tekrar PlayStation'a bağlanır mı?
Bağlanır, bağlanmazsa usb girişinden sok kolu öyle çalıştır %100 çalışır.Tekrar PlayStation'a bağlanır mı?
Bluetooth veya kabloyla bağlayabilirsiniz. Kolun üzerindeki PS tuşu ve options tuşuna AYNI anda basılı tutun üzerinde beyaz ışık yanıp sönecek. Bluetooth moduna geçmiş anlamına geliyor bu.Bir de kumandayı laptopa nasıl bağlayacağım.
Bağlanır evet sorun olmaz ancak nasıl bağlandığını bilmiyorum. Onun hakkında ayrı bir konu açın.
Bluetooth veya kabloyla bağlayabilirsiniz. Kolun üzerindeki PS tuşu ve options tuşuna aynı anda basılı tutun üzerinde beyaz ışık yanıp sönecek. Bluetooth moduna geçmiş anlamına geliyor bu.
Yok merak etmeyin bozma gibi bir şey olmuyor. Bu arada options tuşunu karıştırmış olabilirim share olabilir o. Şuan açım da aklım başımda değilKablolu olarak bağlanınca otomatik bağlanıyor normalde DS4 bunu bozar mı mesela kumandayı PS4 de Xbox kolu olarak görmez değil mi?
Ben share+PS tuşu yaptım bağlantı sürekli kesildi.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.