Forza Horizon 5 kredisini internetten satın almak mantıklı mı?

Merhaba Forza Horizon 5 ile ilgili sorum olacaktı. İnternette crler satılıyor. Bunlar çok uygun fiyatlı. Alınır mı? ⭐Forza Horizon 5 | 100 Milyon Kredi⭐ GARANT | İtemsatış örnek ilan.

Ben Cheat Engine ile seviye basmıştım. Seviye atlayınca çark veriyor. Şu an 140k çark var para lazım olunca onları çeviriyorum. Şu an çalışıyor mu bilmiyorum.

Attığınız linkte ise sistem gayet iyi alınabilir duruyor ama ücretsiz başka alternatiflerede bakılabilir.

Ben Cheat Engine ile seviye basmıştım. Seviye atlayınca çark veriyor. Şu an 140k çark var para lazım olunca onları çeviriyorum. Şu an çalışıyor mu bilmiyorum.

Attığınız linkte ise sistem gayet iyi alınabilir duruyor ama ücretsiz başka alternatiflerede bakılabilir.
peki bunu almak banlattırır mı

Ben ilk dönemlerde yapmıştım bir sorunla karşılaşmadım.

Ki zaten oyun Steam'den ise eğer olduda hesap banlandı. Xbox hesabı değiştirdiğinizde yine girebiliyorsunuz. Sadece sıfırlanmış oluyor. Hala böyle mi bir bilgim yok.
Eğer kalıcı yediyse cihaza da etki ediyor. Xbox hesabı değişse bile giremez sunuculara.

Ya zaten adam siparişi alıyor, ilandaki arabayı yerse hile kullanan adam ban yer bence.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı