Malum fiyatı ve alamayacak ve Game Pass kullanmayan 5 kişi için 26 aralığa kadar Game Pass kullanması için yardımcı olacağım. Ben fazla kullanmıyorum bir hevesle aldım. 5 kişiye aile paylaşımı ile ekleyeceğim. Gerçekten ihtiyacı olan ve oynamak isteyenler Microsoft hesabını yazsın. Saat 12 (00:00) de vereceğim kişileri buraya yazacağım. İyi şanslar![]()
Merhabalar, halihazırda 200 seviyeyi ve 70 saati geride bırakmış bir oyuncu olarak yaptığınız işi mantıklı buluyor ve bende katılmak istiyorum. Xbox hesabım: Serhatefe55 (Forza Horizon 4'ü maximumda oynuyorum.)
Merhabalar, halihazırda 200 seviyeyi ve 70 saati geride bırakmış bir oyuncu olarak yaptığınız işi mantıklı buluyor ve bende katılmak istiyorum. Xbox hesabım: Serhatefe55 (Forza Horizon 4'ü maximumda oynuyorum.)
Kullanıcı adım serhatefe55 değilse PlayER501869859' dur. Haberiniz olsun.
Kullanıcı adım serhatefe55 değilse PlayER501869859' dur. Haberiniz olsun.
Siz mail olarak istemişsiniz galiba. Buyurun: aydinserhat848@gmail.com
Evet saat 00:00'ı göstermiş bulunuyor. Beklemedeyim.
Hocam aileye katıldım. Fakat şimdi ne yapmam gerektiğini anlayamadım. Açıklayabilir misiniz?
Rica ederim hocam iyi oyunlar.Teşekkürler, eklendim.
Maillerinizi ekledim. Xbox hesabınıza bağlı mailler olmasına dikkat edin. Mailinize gelen mesajı kontrol edin. Onayladığınız zaman aileye eklenmiş oluyorsunuz.
Bende yapamadım. Yardım gerekiyor.Aileye katıldım ama Game Pass üyesi nasıl olacağım.
Sen yapabildin mi? @TheRealKurtCobainAileye katıldım ama Game Pass üyesi nasıl olacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.