Forza Horizon 5 vs Dying Light 2

İkisi de bir süre sonra sıkar burada sizin zevkini devreye giriyor. Eğer araba oyunlarını seviyorsanız Forza, açık dünya zombi oyunlarını seviyorsanız Dying Light 2 alabilirsiniz. İki türü de seviyorsanız standart sürümlerini alın. Mesela şahsen sorarsan araba oyunlarını pek sevmem ben Dying Light 2'nin standart sürümünü alırdım artan parayla da başka oyun bakardım.

Bence her ikisinin de standart sürümü alayım eğer sıkılırsam FH5 Premium yükseltme paketini alırım.

İkisi de iyi oyunlar ama bence Dying Light 2 al sonuçta hikayeli oyun daha iyidir.

FH5'i 100 saat civarı oynadım 4'ü de bayağı bir oynamıştım yapısı gereği bir yerden sonra sıkıyor bu oyunlar. Serbest gezmek bir yere kadar eğlenceli oluyor. Eğer ben oturup her sezonun yarışlarını, görevlerini sıkılmadan yaparım diyorsan alınır. Ben olsam Dying Light 2 alırdım.

Ustam şimdi Dying Light 2 indirime girmiş ama 1 günlüğüne yarın bahar indirimi geliyor sizce indirim devam eder mi yoksa şimdi satın alayım mı?

Son düzenleme:
FH 4 ü ve 5 i oynadım. 4 ve 5 arasında haritadan başka aman aman bir fark yok. Kalan her şey neredeyse aynı. Bence FH 4'ün varsa 5'e gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı