Forza Horizon 5 vs The Crew Motorfest

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller. 210 saat Forza Horizon 4, 250 saat Horza Horizon 5; 65 saat The Crew 2, 100 saat The Crew Motorfest oynamış bir işsiz olarak daha önce denemediğim bir konsepte konu oluşturayım dedim. Karşılaştırma için bir tablo oluşturdum bunun için. Evet, hangi taraf size hitap ediyor?
Forza Horizon 5The Crew Motorfest
Forza Horizon 5 Screenshot 2025.06.09 - 23.42.07.03.png
Base Profile Screenshot 2025.12.19 - 17.53.56.05.png
Forza Horizon 5 Screenshot 2025.07.11 - 23.00.16.81.png
Base Profile Screenshot 2025.12.19 - 17.39.54.24.png
Forza Horizon 5 Screenshot 2025.10.23 - 22.34.33.65.png
Base Profile Screenshot 2026.01.03 - 00.47.33.93.png
Forza Horizon 5 Screenshot 2025.06.13 - 15.04.07.50.png
Base Profile Screenshot 2025.12.25 - 15.40.19.23.png
Forza Horizon 5 Screenshot 2025.08.07 - 14.14.21.08.png
Base Profile Screenshot 2025.12.22 - 15.16.06.38.png

The Crew 2 bile güncel olarak The Crew motorfest'ten iyi bir oyun. Forza 5 ile kıyaslanması bile saçma. :D
Hayatımda gördüğüm en en en kötü oyun olabilir ya. Araba sürme hissiyatı, direksiyon seti uyumluluğu olmaması vs.

The Crew 2 bile güncel olarak The Crew motorfest'ten iyi bir oyun. Forza 5 ile kıyaslanması bile saçma. :D
Hayatımda gördüğüm en en en kötü oyun olabilir ya. Araba sürme hissiyatı, direksiyon seti uyumluluğu olmaması vs.
O nasıl oluyor ya :D The Crew 2 ile Motorfest arasında baya fizik farklılığı var aslında. Onunla birlikte etkinlik sistemi ve etkinlikler çok daha iyi bence. Forza 5 ile The Crew'in herhangi birisini tercih edebilirsin elbette lakin Forza Horizon serinin fizikleri bence The Crew serisini ve NFS serisinin hepsini tokatlıyor :D Forza'nın en çok öne geçtiği konu bence fizikler.

O nasıl oluyor ya :D The Crew 2 ile Motorfest arasında baya fizik farklılığı var aslında. Onunla birlikte etkinlik sistemi ve etkinlikler çok daha iyi bence. Forza 5 ile The Crew'in herhangi birisini tercih edebilirsin elbette lakin Forza Horizon serinin fizikleri bence The Crew serisini ve NFS serisinin hepsini tokatlıyor :D Forza'nın en çok öne geçtiği konu bence fizikler.
En son Motorfest'i 20 Nisan 2024'te oynayıp beğenmemiştim, güncellemeler gelsin tekrar deneyeceğim dedim. Dün tekrar girdim, 2-3 saat baktım yok. Hala çok kötü, bugün The Crew 2 indirdim, oynadım. Çok daha keyifli.

En son Motorfest'i 20 Nisan 2024'te oynayıp beğenmemiştim, güncellemeler gelsin tekrar deneyeceğim dedim. Dün tekrar girdim, 2-3 saat baktım yok. Hala çok kötü, bugün The Crew 2 indirdim, oynadım. Çok daha keyifli.
The Crew 2'de güzel oyun ama etkinlik sistemini çok garip buluyorum. Bir etkinlik için 3 zorluk var hepsini tek tek açıyorsun ama zorluk yani. Hani ne gerek var mesela? Ben yarışın zorluğunu neden seçemiyorum? Belki NPC'ler aşırı kolay geliyor. ; Motorfest'te de daha normal bir sistem var. Herhangi bir etkinliğe girmeden önce bir arayüzden ayarlamalar yapıyorsun. Yarış zorluğu, nitro olsun/olmasın gibi gibi.

Ben Forza'cıyım ama bence motorfest in grafikleri daha iyi duruyor. Ayrıca araç sesleri konusunda da bence motorfest önde.
Motorfest'in grafiklerindeki blom veya parıldama ne denirse biraz abartı ve grafikler genel olarak aşırı soft hissettiriyor. Onun haricinde grafik muazzam o tarafta da. Ek olarak Forza Horizon'u içerik olarak da büyük bir farkla geçiyor bence Crew bana göre.

İyi sosyaller. 210 saat Forza Horizon 4, 250 saat Horza Horizon 5; 65 saat The Crew 2, 100 saat The Crew Motorfest oynamış bir işsiz olarak daha önce denemediğim bir konsepte konu oluşturayım dedim. Karşılaştırma için bir tablo oluşturdum bunun için. Evet, hangi taraf size hitap ediyor?
The Crew Motorfest oynamış biri olarak söylüyorum arcade anlamında gerçekten güzel bir oyun ama bayağı da ölü bir oyun. Zamanında Forza Horizon 4 oynamış biri olarak FH4’ü bile The Crew Motorfest’e tercih edebilirim.

The Crew Motorfest oynamış biri olarak söylüyorum arcade anlamında gerçekten güzel bir oyun ama bayağı da ölü bir oyun. Zamanında Forza Horizon 4 oynamış biri olarak FH4’ü bile The Crew Motorfest’e tercih edebilirim.
Arcade olarak Forza kadar iyi değil bence ama Forza'dan sonra arcade olarak direkt Motorfest gelir NFS ve diğer serilerden önce. Lakin neden ölü oyun ki? Oyunda dakika başı 28 kişilik online yarışlar bile yapılıyor, sürekli yeni modeller ve playlist (hikaye görevleri) ekleniyor, yeni kozmetikler falan da ekleniyor.

Arcade olarak Forza kadar iyi değil bence ama Forza'dan sonra arcade olarak direkt Motorfest gelir NFS ve diğer serilerden önce. Lakin neden ölü oyun ki? Oyunda dakika başı 28 kişilik online yarışlar bile yapılıyor, sürekli yeni modeller ve playlist (hikaye görevleri) ekleniyor, yeni kozmetikler falan da ekleniyor.
Hocam maç bulması çok uzun sürüyor maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı