DLC ile verilen araçları oyun içinde elde edebilirsiniz. Farklı yeni haritalar var onlara ulaşamazsınız standart sürüm ile. Bunların içinde zevkli olanları da var olmayanları da. Çok bir ekstrası yok diye düşünüyorum, sevdiğiniz arabalar tekli olarak satılıyorsa o şekilde alabilirsiniz daha uyguna gelir.
Ben daha yeni 660TL civarına aldım en iyi paketi. Pekte ayrıcalıklı gelmedi car Pass falan. Tabii diğer oyun modları iyidir Hot Wheels gibi.
Haritaları almaya gerek var mı sizce hocam? Car Pass'ın FH 4'teki gibi avantajı var mı? Standart sürümdeki araçlar yeterli mi?
Bir an ben yorum yaptim sandim. Boyle gogsum daraldi. Forza hic oynamadim diyeBen daha yeni 660TL civarına aldım en iyi paketi. Pekte ayrıcalıklı gelmedi car Pass falan. Tabii diğer oyun modları iyidir Hot Wheels gibi.
DLC ile verilen araçları oyun içinde elde edebilirsiniz. Farklı yeni haritalar var onlara ulaşamazsınız standart sürüm ile. Bunların içinde zevkli olanları da var olmayanları da. Çok bir ekstrası yok diye düşünüyorum, sevdiğiniz arabalar tekli olarak satılıyorsa o şekilde alabilirsiniz daha uyguna gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.