Forza Horizon kaldıran sistem dizme

Samed123

Hectopat
Arkadaşlar merhaba benim bir emektar kasa var. İçindeki ekran kartı yaktım. i3 560 var şu an 4 GB RAM'i ve DDR3 uyumlu anakart fazla bilgim yok. 2.el olsun sıfır olsun. Forza'yı Horizon 4 minimum ayarlarda acacak bir sistem istiyorum. Bütçem: 3K yorumları bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba benim bir emektar kasa var. İçindeki ekran kartı yaktım. i3 560 var şu an 4 GB RAM'i ve DDR3 uyumlu anakart fazla bilgim yok. 2.el olsun sıfır olsun. Forza'yı Horizon 4 minimum ayarlarda acacak bir sistem istiyorum. Bütçem: 3K yorumları bekliyorum.

İkinci el APU toplanabilir diye düşünüyorum. Belki Athlon 3000Gli bir sistem toplarsınız.

3K bütçeniz var, Forza Horizon 4 için,
Ekran kartı yönünden:
-GTX 760, GTX 760 Ti, GTX 770, bulabilirseniz GTX 950 minimum: GTX 660 Ti.

-RX 560, RX 460 ( sayı fazına bakmayın RX 460, RX 550'yi tokatlıyor.), ( RX 550 almayın önermiyorum performansı iyidir fakat fiyatına göre bence vasat.)

3K bütçeniz var, Forza Horizon 4 için,
Ekran kartı yönünden:
-GTX 760, GTX 760 Ti, GTX 770, bulabilirseniz GTX 950 minimum: GTX 660 Ti.

-RX 560, RX 460 ( sayı fazına bakmayın RX 460, RX 550'yi tokatlıyor.), ( RX 550 almayın önermiyorum performansı iyidir fakat fiyatına göre bence vasat.)
Hocam bunlar ddr3 uyumlumudur bide rxx460 mi onerirsiniz yada gtx 650 660 bunlari ddr3 uyumlu bulabilirmiyim tamircilerde?

Hocam bunlar DDR3 uyumlu mudur bir de RXX460 mi onerirsiniz ya da GTX 650 660 bunlari DDR3 uyumlu bulabilir miyim tamircilerde?

Hocam DDR3 RAM soketi ile alakalı bir şey.
Ekran kartlarında DDR3 önermiyorum, GDDR5 bir ekran kartı sisteminizde uyumlu bir şekilde çalışacaktır.
İkisi de ayrı şeyler.
Saydığım bu ekran kartlarının hepsi GDDR5 ve normal bir anakartı desteklediği gibi sizinkini de destekleyecektir. Bir sıkıntı olmaz.
Ekran kartı seçimlerine gelirsek ben NVIDIA'yı önermekteyim.
Minimum GTX 760 maximum bütçe ile GTX 950 bulabilirseniz tadından yenmez.
GTX 750 Ti sayı olarak GTX 650 ve 660tan büyük olsa da performans anlamında onlardan daha az FPS verir.

Hocam DDR3 RAM soketi ile alakalı bir şey.
Ekran kartlarında DDR3 önermiyorum, GDDR5 bir ekran kartı sisteminizde uyumlu bir şekilde çalışacaktır.
İkisi de ayrı şeyler.
Saydığım bu ekran kartlarının hepsi GDDR5 ve normal bir anakartı desteklediği gibi sizinkini de destekleyecektir. Bir sıkıntı olmaz.
Ekran kartı seçimlerine gelirsek ben NVIDIA'yı önermekteyim.
Minimum GTX 760 maximum bütçe ile GTX 950 bulabilirseniz tadından yenmez.
GTX 750 Ti sayı olarak GTX 650 ve 660tan büyük olsa da performans anlamında onlardan daha az FPS verir.
Hocam anladım GTX 760 kaç tlye bulabilirim acaba? Ve işlemci olarak ne önerirsiniz. İşlemcim anakarta uyumli olsun lütfen .

Hocam anladım GTX 760 kaç TL'ye bulabilirim acaba? Ve işlemci olarak ne önerirsiniz? İşlemcim anakarta uyumli olsun lütfen.

Hocam telefonunuz varsa - Sahibinden.com - uygulamasından 2. el temiz ekran kartı fiyatlarına bakabilirsiniz.
Ancak şunu söylemem gerekirse 3K para zar zor bilgisayara yetecektir.
GTX 760 şu an orta performansta oynayabileceğiniz bir kart.
1.200 TL civarında olanıda 1.500 civarı fiyat olanıda gördüm.
Geriye düz hesap yaparsak 1500 TL kalıyor ve, anakart işlemci RAM HDD almak bu paraya hem de ek olarak bu parçaların Forza 4 kaldırması mantıksız olur.
Paranızı biraz daha biriktirmelisiniz hocam en azından elinizde 5-5.5 k para olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı