Forza Horizon para hilesi yapılırsa ne olur?

pilotds

Hectopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Oyunu daha dün aldım akşamına da yükledim bugün sabahtan beri oynuyorum. Çok bir para kasamadım vb. YouTube çark hileleri falan buldum ama fixlendi yaparsak ne olur?

Hocam çark hileleri yapılıyor. Forza 4'te de yapılıyordu 5'te de yapılıyor hala. Cheat Engine kullanıyorlar. Ban sıkıntısı yaşanmıyor. Tabii şans da önemli bir faktör.

Hile yapıp banlanmayan çok kişi var, ama tavsiyem yapmayın. FH 4'ü 250 saat civarı, FH 5'i de 130 saat oynamış birisi olarak söylüyorum para kasmak oyunu daha eğlenceli kılıyor. Oyunda multi milyoner olup bütün arabalara kolayca erişmeye başlayınca sıkıldım oyundan. Para kastığım aşamalarda çok eğlendim.

Çark döndürmek hile değil, gidip trainer gibi şeyler denerseniz banlanırsınız.

Sesto Elemento FE alın ve perkleri maksimuma alın, 10SP 27S isimli EventLab etkinliğine gidin, oyun başı 10 SP kazanacaksınız. Bunu sürekli yapıp örneğin 10 defadan sonra 100 perk puan biriktirip Firebird Trans AM FE alıp süper çark açarak daha hızlı para kazanabilirsiniz.

Ha bu yolu tavsiye ediyor muyum? Hayır. Normal şekilde oyunu oynarsanız zaten bolca para birikecek.

Hile yapıp banlanmayan çok kişi var, ama tavsiyem yapmayın. FH 4'ü 250 saat civarı, FH 5'i de 130 saat oynamış birisi olarak söylüyorum para kasmak oyunu daha eğlenceli kılıyor. Oyunda multi milyoner olup bütün arabalara kolayca erişmeye başlayınca sıkıldım oyundan. Para kastığım aşamalarda çok eğlendim.

Forza 4 de 550 saat Forza 5 de 100 saattim var oyunda hala fakirim. Forza tarzı oyunlara ben sadece müzik açıp araba sürmek için giriyorum zaten 4'dü bitirdim şimdi her şeyi en baştan yapınca insan sıkılıyor Forza 5 de ki bütün arabaları nasıl alabiliriz.

Forza 4 de 550 saat Forza 5 de 100 saattim var oyunda hala fakirim. Forza tarzı oyunlara ben sadece müzik açıp araba sürmek için giriyorum zaten 4'dü bitirdim şimdi her şeyi en baştan yapınca insan sıkılıyor Forza 5 de ki bütün arabaları nasıl alabiliriz.
Yani 'bütün arabaları alacak' kadar zengin olmanın formülünü bilmiyorum fakat emin olun çok zor bir şey değil. Ben para kastığımda ekstra bir şey bile yapmadan sadece etrafta gezindim ve çark düşürmek için puan falan kastım. Çarklardan iyi para geliyor zaten. Ondan sonra insan nasıl para kazandığını bile farketmiyor. Şuan mesela 20 milyon civarı kenarda duran bir param var ama nereden geldiğini bile hatırlamıyorum.

Yani 'bütün arabaları alacak' kadar zengin olmanın formülünü bilmiyorum fakat emin olun çok zor bir şey değil. Ben para kastığımda ekstra bir şey bile yapmadan sadece etrafta gezindim ve çark düşürmek için puan falan kastım. Çarklardan iyi para geliyor zaten. Ondan sonra insan nasıl para kazandığını bile fark etmiyor. Şu an mesela 20 milyon civarı kenarda duran bir param var ama nereden geldiğini bile hatırlamıyorum.

Yarış yaparak bende para kasmaya çalışıyorum ama olmuyor maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı