Forza Horizon para hilesi yapılırsa ne olur?

Forza 4 de 550 saat Forza 5 de 100 saattim var oyunda hala fakirim. Forza tarzı oyunlara ben sadece müzik açıp araba sürmek için giriyorum zaten 4'dü bitirdim şimdi her şeyi en baştan yapınca insan sıkılıyor Forza 5 de ki bütün arabaları nasıl alabiliriz.
hocam buldunmu butun arabalari nasil aliriz bende yapmak istiyorum

1 yıl önce FH5'te 1M süper, 10M'da normal şans çarkı bastım ve hala banlanmadım. Güzel bir trainer ile şans çarkı basarsan bir şey olmaz.

Hile yapmak mantıklı değil hilesiz 100 milyon para yaptım item satışta para satıyorlar 50 TL'ye 100 milyon para. Al her arabayı al modifiye et.

Hile yapmak mantıklı değil hilesiz 100 milyon para yaptım item satışta para satıyorlar 50 TL'ye 100 milyon para. Al her arabayı al modifiye et.

Ban yedınızmı almayı düşünüyorum.

Ban yedınızmı almayı düşünüyorum.

Yemedim hocam hile falan değil çünkü. Oyundakı olan özelliği kullanıyorsun ben alalı 1 yıl olmuştur.

Benim aldığım satıcı bulamadım ama bu adam güvenilir gibi duruyor 3000 satış yapmış https://www.itemsatis.com/forza-horizon/forza-horizon-5-250-milyon-kredi-garantili-3035073.html

Almadan önce açıklamaya bakarsın kolay yöntem zaten.

Nadir arabaları da satıyorlar 30 40 TL'ye onları da alabilirsin ama şahsen önermiyorum müzayede evinde illaki bulursun ama onun dışında hilesiz item satıştan alabilirsin ban yemezsin.

Son düzenleme:
Yemedim hocam hile falan değil çünkü. Oyundakı olan özelliği kullanıyorsun ben alalı 1 yıl olmuştur.

Benim aldığım satıcı bulamadım ama bu adam güvenilir gibi duruyor 3000 satış yapmış https://www.itemsatis.com/forza-horizon/forza-horizon-5-250-milyon-kredi-garantili-3035073.html

Almadan önce açıklamaya bakarsın kolay yöntem zaten.

Nadir arabaları da satıyorlar 30 40 TL'ye onlarına alabilirsin ama şahsen önerimiyorum müzayede evinde illaki bulursun ama onun dışında hilesiz item satıştan alabilirsin ban yemezsin.
Bu satıcı pahalı satıyor. Arifstore var o daha uygun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı