Birkaç ay önce Forza Horizon 4'e girdiğimde sunuculara girmiyordu, sunucuların kapatıldığı söylendi ancak geçenlerde arkadaşım tekrar yuna girdiğinde Online'a girebildiğini söyledi ve bende oyunu tekrar indirdim. İndirdikten sonra sunuculara yine bağlanamadım ve yine mi kapandı diye araştırma yaparken milletin sunucularda rahat rahat oynayabildiğini gördüm. Aldığım hata mesajı şöyle;
bu bahsettiğin ayarlara xbox uygulaması içinden mi girmem lazım? Arama çubuğuna xbox yazdıktan sonra açılan program gamepass için kullandığımız program, bir yanlışım yok değil mi?
Bu bahsettiğin ayarlara Xbox uygulaması içinden mi girmem lazım? Arama çubuğuna Xbox yazdıktan sonra açılan program Game Pass için kullandığımız program, bir yanlışım yok değil mi?
Forza Horizon 4 oynunu online oynayamıyorum. Diğer gönderilerdeki işlemleri ve Microsoft çözümlerini eksiksiz yaptım, yine de sorun düzelmedi. PC'de yüklü değil. Yardımcı olabilen var mı ?
www.technopat.net
Zamanında böyle bir konu açılmış, buradaki yönergeleri takip edince sorun düzeldi.
Sorun çözülür diye düşündüm Teredo hatasını çözdüm fakat hala online sunucularına bağlanamıyorum aynı hatayı veriyor. Çözdüm sanmıştım fakat sorun çözülmemiş