Forza Motorsport 6 Apex Low ve Ultra Aynı FPS Sorunu

Daha fazla  
Sistemim:

İntel i7700HQ
GTX 1050
16GB DDR4RAM
Win 10

Arkadaşlar Forza Motorsport 6 Apex oyununda low 30 ultrada 30 FPS veriyor. V-SYNC kapalı halde ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda FPS sınırlayıcı var, ayarları biraz kurcalarsan görebilirsin muhtemelen o açık kalmıştır.
geç yazdığım için affedin uzunca araştırdım meğerse sorun buymuş
Adsızy.png

yardım edecek arkadaşlar varmı gtx 1050 driveri kurulu ama entegre grafik etkin

dxdiag ekran kartı göstermiyormuş pardon

Dosya Ekleri

• yfu.png
    yfu.png
    92,9 KB · Görüntüleme: 120
Biraz basit olacak ama sorununuz sanırım monitörü yanlış yere takmanızdan kaynaklı (eğerki laptop değilse). Ekran kartından çıkış almadığınız için diğer ekran kartı gözüküyor. Bende böyle sorun yok direk ekran kartımı görüyorum. Anakart çıkışından söküp ekran kartı çıkışından alın.

Biraz basit olacak ama sorununuz sanırım monitörü yanlış yere takmanızdan kaynaklı (eğerki laptop değilse). Ekran kartından çıkış almadığınız için diğer ekran kartı gözüküyor. Bende böyle sorun yok direk ekran kartımı görüyorum. Anakart çıkışından söküp ekran kartı çıkışından alın.
kardeş laptop ben yanlış açtım konuyu bi bunlara bakardan sevinirim adc.png s.png

vram tam kullanılamıyor ya hayret üstüne hayret ilk kez oluyor pc hayatımda ilk kez yaşıyorum bu durumu

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı