Otomatik olarak oc yapıyor kullanımına göre ama bence güçlü bir kart zaten yormaya gerek yok amd kullanıyorum Nvidia arayüzünü hatırlamıyorum ama nereden ayarlanıyorsa max MHz ti 2600 falan yapın en kötü msi afterburnerdenEkran kartım PNY XLR 8 Gaming VERTO Epic-X 4070 Ti, maksimum 2610 MHz alabileceği yazıyor ama 2760 MHz alıyorum oyunda, normal mi?
Otomatik olarak OC yapıyor kullanımına göre ama bence güçlü bir kart zaten yormaya gerek yok AMD kullanıyorum NVIDIA arayüzünü hatırlamıyorum ama nereden ayarlanıyorsa Max MHz Ti 2600 falan yapın en kötü MSI Afterburner'den
Otomatik olarak oc yapıyor kullanımına göre ama bence güçlü bir kart zaten yormaya gerek yok amd kullanıyorum Nvidia arayüzünü hatırlamıyorum ama nereden ayarlanıyorsa max MHz ti 2600 falan yapın en kötü msi afterburnerden
Yanlış bu stabil çalışacağı değer insanlar rekor kırmaya çalışırken bu değerleri aynı ekran kartlarıyla çok aşıyorlar ama mesele bu değil dediğim gibi 2600 e falan kısıtlayın bir şekilde
Bu arada tavsiyem msi afterburner kullanmamanız çünkü bu program eğer ayarlamazsanız o değere zorluyor ama mesela benimki boştayken 0 MHz çakışıyor neden kendini zorlasınki gerekmezken
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.