Fotoğraflarda çok kötü çıkmak

675078

Decapat
Merhaba arkadaşlar, 14 yaşındayım, bugün Instagram'da toplu olarak sınıfta çekindiğimiz bir fotoğrafı gördüm. Baktım herkes gülümsüyor güzel çıkmışlar ben ise çok gülünecek halde gözüküyorum. Göz kapaklarım düşük, yüzüm zaten simetrik değil, nereye baktığım belli değil. Burnumda kötü. 4. sınıfta çekindiğim fotoğraflara baktığımda en azından nereye baktığım belli. Berbere çok sık gitmediğimden saçım kötü gözüküyordu onu berbere sıklıkla giderek çözeceğim. Ayrıca 4. sınıftan beri değişen şeylerden biri özgüvenim. Daha önce birisi öz güvenimin olmadığının gözlerimden belli olduğunu söyledi ve de bana göre haklı gibi. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ailenden spor üyeliği iste spora git. En azından vücudun bir şekile girer. Fotoğraf meselesine yapacak bir şey yok eksiklerini düzelteceksin. Güzel bir kuaföre git orada kestir derim çarşı berberinde kestirme. Paraya kıy. Zaten sağa sola bakıp gülümsemeyip umursamazsan güzel çıkacağını düşünme.

Hocam yapmayın kafaya takmayın, bugün aynı konuyu açan iki arkadaşa da yazdım aynısını. Cidden değmez, yazık edersiniz. Daha hayatta ne yaşayacağın, ne yapacağın belli değil ki. Ayrıca büyüyünce belki daha yakışıklı biri olacaksın, garantisi yok.

Merhaba arkadaşlar, 14 yaşındayım, bugün Instagram'da toplu olarak sınıfta çekindiğimiz bir fotoğrafı gördüm. Baktım herkes gülümsüyor güzel çıkmışlar ben ise çok gülünecek halde gözüküyorum. Göz kapaklarım düşük, yüzüm zaten simetrik değil, nereye baktığım belli değil. Burnumda kötü. 4. sınıfta çekindiğim fotoğraflara baktığımda en azından nereye baktığım belli. Berbere çok sık gitmediğimden saçım kötü gözüküyordu onu berbere sıklıkla giderek çözeceğim. Ayrıca 4. sınıftan beri değişen şeylerden biri özgüvenim. Daha önce birisi öz güvenimin olmadığının gözlerimden belli olduğunu söyledi ve de bana göre haklı gibi. Sizce ne yapmalıyım?
Daha 14 yaşındasınız hocam, ne olacağı belli değil, ergenlikten çıkınca geçer diye düşünüyorum. Kafana takarsan üzülürsün, yazdığına bakılırsa kafana takmışsın bile.

Merhaba arkadaşlar, 14 yaşındayım, bugün Instagram'da toplu olarak sınıfta çekindiğimiz bir fotoğrafı gördüm. Baktım herkes gülümsüyor güzel çıkmışlar ben ise çok gülünecek halde gözüküyorum. Göz kapaklarım düşük, yüzüm zaten simetrik değil, nereye baktığım belli değil. Burnumda kötü. 4. sınıfta çekindiğim fotoğraflara baktığımda en azından nereye baktığım belli. Berbere çok sık gitmediğimden saçım kötü gözüküyordu onu berbere sıklıkla giderek çözeceğim. Ayrıca 4. sınıftan beri değişen şeylerden biri öz güvenim. Daha önce birisi öz güvenimin olmadığının gözlerimden belli olduğunu söyledi ve de bana göre haklı gibi. Sizce ne yapmalıyım?

Ergenliktesin dostum genetik olarak ödüllendirilmiş değilsen böyle olması gayet normal. Spora yazıl gerisi gelir zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı