Foundation Tam Sürüm Türkçe Yama (Yapay Zeka Çevirisi)

rudakab

Kilopat
Daha fazla  
Foundation oyunu için Türkçe yama bulamadığım için kendi yamamı oluşturdum. Oyuna Türkçe seçeneğini ekleyerek mevcut metinleri yapay zekaya (bu sebeple bazı hatalar olabilir) çevirttim. Türkçe karakter sorununu çözemedim fakat hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum. İlk kez böyle bir ihtiyaç karşısında böyle bir işe giriştiğim için hataların olması mümkündür bu sebeple kusura bakmayın.

Buradan İndirebilirsiniz!

Türkçe karakter sorununu çözmesi çok basitti. Keşke çeviri yaparken Türkçe karakter kullansaydınız. Şimdi en baştan tek tek Türkçe karakterlerle değiştirmekle uğraşılmaz.

Türkçe karakter sorununu çözmesi çok basitti. Keşke çeviri yaparken Türkçe karakter kullansaydınız. Şimdi en baştan tek tek Türkçe karakterlerle değiştirmekle uğraşılmaz.
Charset dosyasına gerekli eklemeleri yaptığımda herhangi bir sonuç elde edemedim. Eğer yönlendirirseniz revize etmek çok sorun değil şu aşamada.

Kullandığınız text editor programı ile alakalı olabilir. Dosya yapısını bozmadan utf-8.
Sublime Text programını öneririm.
Charset dosyasında ki şu kısmı abcçdefghıijklmnopqrsştuüvwxyz şeklinde TR karakterler eklemek yeterli oluyor.

Son düzenleme:
Foundation oyunu için Türkçe yama bulamadığım için kendi yamamı oluşturdum. Oyuna Türkçe seçeneğini ekleyerek mevcut metinleri yapay zekaya (bu sebeple bazı hatalar olabilir) çevirttim. Türkçe karakter sorununu çözemedim fakat hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum. İlk kez böyle bir ihtiyaç karşısında böyle bir işe giriştiğim için hataların olması mümkündür bu sebeple kusura bakmayın.

Buradan İndirebilirsiniz!
merhaba elinize saglık verdiginiz dosyaları localization yükledim yanlız tr olmadı nerde eksik yapıyorum ?

Merhaba elinize saglık verdiginiz dosyaları localization yükledim yalnız TR olmadı nerede eksik yapıyorum?

Ayarlar kısmından dil seçeneğini Türkçe yapın. Oyunun yeni versiyonu şu an 1.10.2.13 ayrıca bu tür Türkçe yamalar şimdilik makine çevirisi olduğundan tam olarak anlamları bozuk.

Son düzenleme:
Sağol kral bazı yerler tabii yanlış ama yapay zekadan kaynaklı. Eline sağlık

Technopat Haberler

Geri
Yukarı