FOX TV'de yayınlanan "Maske kimsin sen?" yayından kaldırıldı

A12070C1-3FEB-4B60-AB74-5506B8C065A0.jpeg

Son zamanlarda reyting oranları bir hayli yükselen ve RTÜK tarafından çağdışı yaptırımlara maruz kalan FOX TV'nin popüler yarışması "Maske kimsin sen?" yayından kaldırıldı. Program en kısa sürede final yapacak.

Henüz resmi ağızlardan net bir açıklama yapılmazken, gazeteci Birsen Altuntaş iddianın gerçekliğini doğruladı. Yarışmayla ilgisi bulunacak şekilde daha önce Cumhurbaşkanı'nın imzasıyla Resmi Gazete'de genelge yayınlanmış ve “Toplumun temel değerlerine aykırı unsurlar taşıdığı” ve bunların “Yıkıcı etkileri”ni bertaraf etmek için gerekli adımların atılacağı belirtilmişti. Buna göre yarışmanın 9. bölümde final yapacağı ortaya çıktı.

Şahsen sıkı bir izleyicisi değildim ama yayından kaldırılma kararıyla ilgili olmak durumunda kaldım. Buradan kendi adıma sizlerin de tahmin edeceği birçok üzücü sonuç çıkarabiliyorum. Tarifsiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya neymiş Şeytani fotoğraflar, içerikler içeriyormuş falan filan. Ya izlemeyeceksen açmayacaksın. Çocuğun mu izliyor? Sahip çıkacaksın. Tamam çok iyi bir program olmayabilir ama kaldırılması da tamamen saçmalık.
Onlarca bundan daha saçma programlar var, onlara el atılmıyor da buna mı el atılıyor?

Hoşuma giden bir programdı Türkiye ilkelleşmeye devam ediyor neymiş efendim satanizm miş yok şeytan mış hey Allah'ım ya.

Kaldırılması doğru değil ama kostümler daha güzel olabilirdi bence çocuklar için uygun değil yoksa benim beğendiklerim vardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı