FOX TV'de yayınlanan "Maske kimsin sen?" yayından kaldırıldı

Tanımadığın insanlara cahil demek seni alim yapmıyor?
Tanımaya gerek yok etrafına, ülkenin durumuna hatta en basitinde bu konudaki habere bakabilirsin. Cahil değil de gram akıllı olsalardı ülke bu halde olmaz, böyle gerici haberler görmezdik.
TV izlemem program ne bilmiyorum ama resmi gördüğüm kadarıyla kaldırılması iyi olmuş. Çocukların psikolojisini bozabilir.
Aynen. Çocuklar dizilerinde gösterilen erotizmden, mafyalardan etkilenmiyor ama maskelerden etkilenecek değil mi? Mükemmel bir düşünme biçimi.

TV izlemem program ne bilmiyorum ama resmi gördüğüm kadarıyla kaldırılması iyi olmuş. Çocukların psikolojisini bozabilir.

21. yüzyılda yaşıyoruz. Çocuklar artık eskisi kadar "narin" canlılar değil. Öyle her şeyden etkilenmiyorlar artık. Trajedinin tam da içinde yaşıyorlar. Üzücü bir şekilde bağışıklık kazandılar artık böyle durumlara. Devir değişti.

Tanımaya gerek yok etrafına, ülkenin durumuna hatta en basitinde bu konudaki habere bakabilirsin. Cahil değil de gram akıllı olsalardı ülke bu halde olmaz, böyle gerici haberler görmezdik.

Aynen. Çocuklar dizilerinde gösterilen erotizmden, mafyalardan etkilenmiyor ama maskelerden etkilenecek değil mi? Mükemmel bir düşünme biçimi.

Ben erotizm ve mafyalardan etkilenmiyor dedim mi?

Ya neymiş Şeytani fotoğraflar, içerikler içeriyormuş falan filan. Ya izlemeyeceksen açmayacaksın. Çocuğun mu izliyor? Sahip çıkacaksın. Tamam çok iyi bir program olmayabilir ama kaldırılması da tamamen saçmalık.
Onlarca bundan daha saçma programlar var, onlara el atılmıyor da buna mı el atılıyor?

Ve annem izliyordu, kötü oldu sanırım.

Bazıları devletin dayattığı yaşam stilinden memnun.
Devlet, insanları sinemaya, tiyatroya, kitap okumaya, kaliteli film izlemeye, herkesle dostluk içinde olmaya, dinsel ve etniksel kökenlerin anlamsızlığını anlamaya zorlayan bir yaşam stilini dayatsa ben de memnum olabilirdim. Keşke böyle bir diktatörümüz olsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı