FOX TV'de yayınlanan "Maske kimsin sen?" yayından kaldırıldı

Programı beğenmedim, kaldırıldığına sevindim gibi absürt yorumlar var. Bu kararın ne anlama geldiğini kavramanız için evinizdeki uydu anteninden hükümet tarafından belirlenen birkaç kanal harici tüm kanalların kaldırılması mı gerekiyor? Bu yorumları yapanlar çocuk değilse vahim. 15 yaşından küçükse daha vahim.

Eki Görüntüle 1290662

Son zamanlarda reyting oranları bir hayli yükselen ve RTÜK tarafından çağdışı yaptırımlara maruz kalan Fox TV'nin popüler yarışması "maske kimsin sen?" yayından kaldırıldı. Program en kısa sürede final yapacak.

Henüz resmi ağızlardan net bir açıklama yapılmazken, gazeteci Birsen Altuntaş iddianın gerçekliğini doğruladı. Yarışmayla ilgisi bulunacak şekilde daha önce Cumhurbaşkanı'nın imzasıyla resmi Gazete'de genelge yayınlanmış ve “toplumun temel değerlerine aykırı unsurlar taşıdığı” ve bunların “yıkıcı etkileri”ni bertaraf etmek için gerekli adımların atılacağı belirtilmişti. Buna göre yarışmanın 9. bölümde final yapacağı ortaya çıktı.

Şahsen sıkı bir izleyicisi değildim ama yayından kaldırılma kararıyla ilgili olmak durumunda kaldım. Buradan kendi adıma sizlerin de tahmin edeceği birçok üzücü sonuç çıkarabiliyorum. Tarifsiz.

Çok sevdiğim programdı. Üzüldüm bitmesine ☹️

Yarışma açıkcası pek ilgimi çekmemişti, hala da öyle fakat başkasının zevklerine uyuyor olabilir.

Yinede RTÜK'ün suçlamaları saçmaydı. Şiddet serbest ama maskeli bir yarışma görünce Paganizm ve Satanizm temsil ediyormuş filan.

Son düzenleme:
Ne ne alaka abi saçma bir program neden Japonya'daki çocukların çocukken yediklerine bile dikkat ediliyorsa bu kadar basit erişim sağlanabilen cihazlarda bu tarz şaklabanlık programları bana saçma geliyor. Var mı başka sorun?
Sana saçma gelebilir ama izlemek zorunda değilsin küçük dostum. Demokraside hiçbir güç ben beğenmedim yayından kaldırıyorum deme hakkına sahip olamaz. Kimse senin inandığın görüşlere, dine, ideolojiye inanmak ve uymak zorunda değil. Müdahale edemezsin. Rahatsızsan kanalı değiştir. Bundan birkaç yıl sonra muhafazakar ailenden uzaklaşır hayata atılabilirsen bu görüşleri bildirdiğin için kendinden utanacaksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı