FOX TV'de yayınlanan "Maske kimsin sen?" yayından kaldırıldı

Son birkaç haftadır izlememiştim sadece ilk 2 hafta bakabilmiştim ama ne oldu? Neden kalktı yayından?
Ne ne alaka abi saçma bir program neden Japonya'daki çocukların çocukken yediklerine bile dikkat ediliyorsa bu kadar basit erişim sağlanabilen cihazlarda bu tarz şaklabanlık programları bana saçma geliyor. Var mı başka sorun?
Alo FOX mu değiştirin dizilerinizi!

Bu arada kanalı değiştirme diye bir olay vardı sanıyorum veya o kanalı silme ama neyse.

Ben bana saçma gelen şeyleri söylediğimi düşünüyorum. A muhalefetini b hükümetini eleştirecek veya aşalayıp göğe çıkarcak bir lafım yok. Birisinin başka birisine neden ambargo uyguladığı hakkında bir şey de demedim. Neden bu kadar sert ve tepkilisiniz anlamak güçlük verici. Bu ülkede milletin fikirlerine saygı duyulmadığı müddetçe bu tartışmalar bize haram.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bana saçma gelen şeyleri söylediğimi düşünüyorum. A muhalefetini b hükümetini eleştirecek veya aşalayıp göğe çıkarcak bir lafım yok. Birisinin başka birisine neden ambargo uyguladığı hakkında bir şey de demedim. Neden bu kadar sert ve tepkilisiniz anlamak güçlük verici. Bu ülkede milletin fikirlerine saygı duyulmadığı müddetçe bu tartışmalar bize haram.
Programı sevmedim kaldırılsın diyerek saygı duyduğunu mu dile getiriyorsun yani?

Programı sevmedim kaldırılsın diyerek saygı duyduğunu mu dile getiriyorsun yani?

Kaldırılsın mı dedim? Bence sorun yok diyorum ve Türkiye de daha niceleri var. Evet saçma buldum kaldırılmasının mantıklı olduğunu düşünüyorum. Katılıp katılmamak sana kalmış bu söylediğimden çok insanların olaylara doğrudan sen şulusun sen muhafazakarsın falan demesi daha komik ve vahim.

Sen muhafazakarsın falan demesi daha komik ve vahim.
Sen muhafazakarsın. Niye olduğun şeyi inkar ediyorsun? :) Sana göre saçma olan programın kaldırılmasını doğru bulma cüretini gösteriyorsun, sana muhafazakarsın denildiğinde mi sorun oluyor?

Sen muhafazakarsın. Niye olduğun şeyi inkar ediyorsun? :) sana göre saçma olan programın kaldırılmasını doğru bulma cüretini gösteriyorsun, sana muhafazakarsın denildiğinde mi sorun oluyor?

Olayı zaten muhafazakar, muhalefet tarafıyla bakıyorsan yanlış yola girdik bile sabaha kadar konuşsak da boş. Orta yol bu kafayla bulunamaz iyi akşamlar dilerim efendim.

Olayı zaten muhafazakar, muhalefet tarafıyla bakıyorsan yanlış yola girdik bile sabaha kadar konuşsak da boş orta yol bu kafayla bulunamaz iyi akşamlar dilerim efendim.
Orta yolu niye bulalım ki? Sen kendi hoşuna gitmediği için kaldırılmasını mantıklı bulmuşsun, benim senin gibi biriyle bulacağım bir orta yol yok. Sana en tepeden gelen talimatla kapatılmasını mantıksız bulma ihtimalin yok, o yüzden kendi fikri olmayan "muhafazakar" biriyle orta yolu aramam.

Senin ideolojine uygun olmadığı için başkalarının hayatına müdahale edilmesine "mantıklı" diyen birine saygı duymam. Sen istediğin kadar süslü kelimelerle sözüm ona karşındakine saygı gösteriyormuş gibi davransan da bu şekilde anca kendini kandırırsın.

Son düzenleme:
Orta yolu niye bulalım ki? Sen kendi hoşuna gitmediği için kaldırılmasını mantıklı bulmuşsun, benim senin gibi biriyle bulacağım bir orta yol yok. Sana en tepeden gelen talimatla kapatılmasını mantıksız bulma ihtimalin yok, o yüzden kendi fikri olmayan "muhafazakar" biriyle orta yolu aramam.

Senin ideolojine uygun olmadığı için başkalarının hayatına müdahale edilmesine "mantıklı" diyen birine saygı duymam. Sen istediğin kadar süslü kelimelerle sözüm ona karşındakine saygı gösteriyormuş gibi davransan da bu şekilde anca kendini kandırırsın.

Ne yapıyorsan yap yazdıklarım net açık ne anlıyorsan anla kuyruğunuza bastım galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı