FOX TV'de yayınlanan "Maske kimsin sen?" yayından kaldırıldı

Ne yapıyorsan yap, yazdıklarım net açık. Ne anlıyorsan anla kuyruğunuza bastım galiba.
Şöyle gerçek yüzünü göster, "iyi akşamlar dilerim efendim" falan yemiyorduk zaten. İnsanların yaşam alanına müdahale etmeyi kendinizde hak gören bir gericisiniz ve riyakarsınız. (Riyakarlığınız da son mesajınızda gün yüzüne çıktı.)
 
Sad.

Şöyle gerçek yüzünü göster, "iyi akşamlar dilerim efendim" falan yemiyorduk zaten. İnsanların yaşam alanına müdahale etmeyi kendinizde hak gören bir gericisiniz ve riyakarsınız. (riyakarlığınız da son mesajınızda gün yüzüne çıktı.)

Sadece iyilikten anlamayan mahlukatlarla onların anlayacağı dilden konuşuyorum.
Ben saçma bulmuştum programı garipti Türkiye de birçok program garip saçma el atılması lazım genel anlamda.

Her şey burada sözde benim programın kapatılmasını istememde başladı ve halen şaka gibi boş laf yapanlar var komiksiniz.
 
Sen bana riyakar derken sorun yoktu galiba?
Riyakarsınız çünkü "iyi akşamlar efendim" sizin gerçek yüzünüz değildi. Şu an gerçek yüzünüz ile hakaretler savuruyorsunuz.
 
Solcu değilim ama kararı saçma buldum. Denetlemenin gelmesi gelen birçok program var.

Bunun solculukla alakasını hala anlayamadım. Solcu veya sağcı, düşünme yetisini gerçekleştirebilen herkes kararın saçma olduğu kanısına varabilir zaten.
 
Çok saçma beğeenmeyen izlemesin saçma pop şarkıları vardı yanlış bir şey yoktukaldırılması yanlış olmuş metal müzik olsa daha çok rahatsız olurlardı...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı