Foxconn 2A8Ch ile Overclock yapmak

Hocam Laptop'da denesem sorun çıkarır mı?

Programı açtığımda Unknown (Bilinmiyor) yazıyor. (İşlemci Intel İ3 370M)

Programı açtığımda Unknown (Bilinmiyor) yazıyor. (İşlemci Intel i3 370M)

Laptopta tavsiye etmiyorum, yapılabilse bile tavsiye etmiyorum. Hiç denemeyin derim.

Laptopta tavsiye etmiyorum, yapılabilse bile tavsiye etmiyorum. Hiç denemeyin derim.

Tamam hocam . ama keşke bir overclock yapılabilse . BIOS her şeyi kısıtlamış Phoenix BIOS kullanıyor.

Tamam hocam . Ama keşke bir overclock yapılabilse . BIOS her şeyi kısıtlamış Phoenix BIOS kullanıyor.

Hocam normal kullanımda bile fazla ısınıyor laptop işlemcileri, o yüzden dedim yani gerek yok işlemciyi falan yakmaya

Hocam normal kullanımda bile fazla ısınıyor laptop işlemcileri, o yüzden dedim yani gerek yok işlemciyi falan yakmaya

Doğru. O zaman overclock uzak dursun benden. Bu şekil kullanırım belki olmadı işlemci yükseltirim. Rehber detaylı ve güzel olmuş. Elinize sağlık.

Doğru. O zaman overclock uzak dursun benden. Bu şekil kullanırım belki olmadı işlemci yükseltirim. Rehber detaylı ve güzel olmuş. Elinize sağlık.

İşlemciyi değiştirecekseniz konu açın yardımcı olalım hocam. Ben de HP G62 model bir dizüstü bilgisayarın işlemcisini i3 330M'den i5 560M'e yükselttim

İşlemciyi değiştirecekseniz konu açın yardımcı olalım hocam. Ben de HP G62 model bir dizüstü bilgisayarın işlemcisini i3 330M'den i5 560M'e yükselttim

HM55 çipset kullanıyor. Bekleyin en iyisi konu açayım

Konu'yu açtım hocam. Ama şu an onay bekliyor.

Yayınlandı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…