Foxconn 2ABF BIOS güncelleme

Üstad acil yardımına ihtiyacım var, Bende 750 Ti alcam lakin bende ekran kartında sorun yaşarmıyım senin gibi ve sen neden sorun yaşadın?

750 Ti'nin desteklediği anakartların listesi olmalı, benim ki destekelemiyordu mesela HP'nin forumlarına dahi konu açtım benim anakartım 680'e kadar destekliyormuş.

Merhabalar aynı anakarttan aldım, foxconnsupport sitesine giremiyorum 404 not found diyor. Bunun BIOS güncellemesini yapmam lazım. 1050 Ti takacağım takamıyorum yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende BIOS driveri var isteyene gonderebilirim. Foxconn 2ABF H61 olan BIOS'u normal driver kurar gibi kuruluyor 7.12 mi neydi versiyon şu an tam hatirlamiyorum ama yine de ekran karti calismiyor. Ben ne yaptiysam olmadi. Allah belesini versin bu Foxconn'un zaten vermis patmislar sanirim siteleri neyi kapali.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimki de 7.16 fakat, BIOS sürümünü eski olarak gösteriyor. Ve ekran kartını taktığım da açılırken HP logosunda video da olduğu gibi bilgisayar donuyor.
Bende Ekran Kartını Takıyorum Fakat Hiçbir Ekran Gelmiyor sadece siyah ekran var onboarda bağlıyorum yine ekran gelmiyor ekran kartını çıkarmam gerekiyor.Bilgisayarcıya götürdüm anakartın bios sürücüsü eski olduğu için kaynaklı dedi veya yeni bir anakart alabilirsiniz dedi ama biosu güncellemek tehlikeli olabilir dedi anakartı tamamen susturabilir yani bozabilir dedi. Ne Yapmam Lazım Yardımcı Olursanız Sevinirim.Ekran Kartı: AMD Radeon R7 240 4GB 128Bit.Bios'um:7.10

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı