Foxconn 2abf BIOS güncelleme

Bunu ve bunun tam tersini denedim olmadı.bunları taktıktan sonra veya takmadan önce yapmam gereken bir şey mi var acaba ben anlamadım.sysbiosdaki dasflashı yazınca flash bilgisi getirilemedi hatası veriyor,sizin kodu yazınca biosta boş yer yok hatasi veriyor

Dosya Ekleri

• IMG-20200222-WA0003.jpeg
    IMG-20200222-WA0003.jpeg
    859 KB · Görüntüleme: 202
Anakart LGA 1155 soket ile uyumlu hangi işlemcileri destekliyor bunu bileniniz var mı?

Hocam benim bios bu pdf'ten farklı ama daha ilk sayfadaki ayarı bulamıyorum benim biosta.Benim biosda hp setup utilities yazıyor yukarıda.bu arada hp'nin kendi sitesinden güncelledim 7.16 oldu 2012 oldu fakat yine ekran kartı açmıyor
Dostum çözüm yolu bulabildin mi?Bende aynı karta GPU yükseltmesi yapmak istedim ama hp yazısı sonrası siyah ekran yanıp sönen tire ile karşı karşıya kaldım.Bi video buldum ama daha deneyemedim.Belki işine yarar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam benim bios bu pdf'ten farklı ama daha ilk sayfadaki ayarı bulamıyorum benim biosta.Benim biosda hp setup utilities yazıyor yukarıda.bu arada hp'nin kendi sitesinden güncelledim 7.16 oldu 2012 oldu fakat yine ekran kartı açmıyor
Dostum çözüm yolu bulabildin mi?Bende aynı karta GPU yükseltmesi yapmak istedim ama hp yazısı sonrası siyah ekran yanıp sönen tire ile karşı karşıya kaldım.Bi video buldum ama daha deneyemedim.Belki işine yarar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hiçbir sıkıntı olmaz ben güncelledim GTX 970 kullanıyorum.
Merhaba tek yapmam gereken bios güncellemesini yapmak mı gerçekten.Konunun öncesindeki jumper(anlamadım ne olduğunu) yöntemini yapmamam gerek yok mu yani?
Bugün açılmama sorununu gtx 750 le yaşadım bios um 2011 den kalma.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı