Foxconn 2abf BIOS güncelleme

Jumper nedir bilmiyorum.Bunlar diye tahmin ettim.Bu mavi aparatlarla 2 ve 3'ü birleştirmem gerekiyor sanırım fakat 2 ve 3 hangisi bilemedim.+ olarak usb portable edip dos ekranında sysbios/dosflash.bat yerine geldiğimde error:problem getting flash information hatası alıyorum heralde bu jumperdan dolayı? kusura bakmayın böyle bios falan uzun süredir uğraşmıyorum kafam allak bullak oldu sürekli yoruyorum sizide

Dosya Ekleri

• d381111a-c75d-4d25-8637-4303e7a10e86.jpg
    d381111a-c75d-4d25-8637-4303e7a10e86.jpg
    228,7 KB · Görüntüleme: 184
Fotoğrafa göre sağdan sola doğru.
jumper.jpg

Komut satırına "cd MEBIOS" yazıp enter sonra "cd autoexec.bat" yazıp enter diyorsun hata vermemesi lazım.

Son düzenleme:
dediğin gibi taktım aparatları.
Error 280 Failed to disable write protection for the BIOS space hatası veriyor senin dediklerini yazdığımda bu sefer.heralde bu jumper yapamadım.sürekli değiştiriyorum her türlüsünü deniyorum fakat olmuyor

Ben 1 yıl önce yapmıştım, hatırladığım kadarıyla ben de jumper ayarında çok zorlanmıştım. Evet bu arada verilen hata kodu jumper ile alakalı denemeye devam et.

Ben 1 yıl önce yapmıştım, hatırladığım kadarıyla ben de jumper ayarında çok zorlanmıştım. Evet bu arada verilen hata kodu jumper ile alakalı denemeye devam et.
yardımınız için çok teşekkür ederim.Hangi ekran kartını takmıştın böyle sisteme?Ben 1050ti takacağım güncelledikten sonra takılır mı yoksa 750ti falan mı takılıyor en fazla internette hep 750ti takanları gördüm.Siz hangi ekran kartı için yaptınız

Şöyle ki fan kontrol edilemiyor çok hızlı dönüyor o yüzden iptal ediyoruz.
Jumper ne durumda, önceki attığım fotoğrafta 2-4 3-5 kombinasyonunu deneyebilir misin?

Son düzenleme:
resimini paylaştığın gibi yaptım.bios sıfırlansın diye bios pilini çıkarttım taktım.bu aparatların yerlerini değiştirdim tek taktım yine olmadı.Ben anlamadım daha ne yapmam gerekiyor delirtti bu konu beni..gtx serisi takılamıyorsa rx serisi takılır mı?Sizin dediğiniz kodu yazıyorum,pdf'teki kodları deniyorum ya flash bilgisi alınamadı ya da biosta boş yer yok hatası alıyorum.Resimdeki boş pinlerin altında 2 yazıyor diğerlerinde 3 ve 6 yazıyor

Dosya Ekleri

• f0ca833f-174e-4a66-8850-e5f6690a9c05.jpg
    f0ca833f-174e-4a66-8850-e5f6690a9c05.jpg
    171,5 KB · Görüntüleme: 174
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı