Arkadaşlar elimde HP P6-2013TR bilgisayar var. Anakart Foxconn 2abf.
Sorunum yeni nesil ekran karti takınca çalıştırmaması. Bunun için BIOS güncellemem lazımmış. Fakat BIOS guncelleme dosyalarini bulamiyorum yardimci olur musunuz?
Foxconn sitesi kapanmış heralde.Bu da arşivlenmiş site olarak açılıyor,herhangi bir tıklama yapmaya çalıştığımda bu site arşivlenmemiştir diyor.Siz upload ederseniz çok sevinirim.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Hocam benim bios bu pdf'ten farklı ama daha ilk sayfadaki ayarı bulamıyorum benim biosta.Benim biosda hp setup utilities yazıyor yukarıda.bu arada hp'nin kendi sitesinden güncelledim 7.16 oldu 2012 oldu fakat yine ekran kartı açmıyor
Onu atla, bilgisayarı kapat ardından jumper ayarını yap, sonra format atarken olduğu gibi BIOS'ta belleği seçerek başlat DOS ekranı gelecek. PDF içindeki komutları gerçekleştir tamamdır.