Foxconn A6GMV anakarta ikinci HDD takılır mı?

Eirheym

Decapat
Bilgisayarımda halihazırda 320 GB bir HDD bulunmakta. Bu anakarta ilk HDD'yi çıkarmadan 1 TB'lik başka bir HDD eklemek istiyorum. Bu anakartta böyle bir şey mümkün mü?

Bilgisayarımda halihazırda 320 GB bir HDD bulunmakta. Bu anakarta ilk HDD'yi çıkarmadan 1 TB'lik başka bir HDD eklemek istiyorum. Bu anakartta böyle bir şey mümkün mü?

Evet.

Bu portlardan birisine SATA kablosu takarak diğer ucunu da harddiskine bağlayıp PSU'dan gelen kabloyu da hard diske bağlayıp çalıştırabilirsin.

Hocam peki ekstra kablo mu almam gerekiyor?

Evet. Bunun gibi bir kablo alman gerekiyor.
Ayrıca PSU da da şöyle bir kablo çıkışı olması gerekiyor

Bir kontrol edin varsa almanıza gerek yok bu kablodan ama linkini attığım kablodan kesin gerekiyor.

Hocam SATA kablosu almanız gerekiyor ve ekstradan PSU biriminizde boşta SATA güç kablosu olması gerekiyor.
Hocam internetten kablo öneriniz var mıdır?

Anladım hocam teşekkürler.

Hocam internetten kablo öneriniz var mıdır?

Hocam SATA kablosu üzerinde çok durulacak bir şey değil çok ucuz olmadan orta fiyatlı bir şey almanız yeterli olacaktır ama PSU kabloları arasında boşta SATA Power kablosu var mı bir bakın kasanızı açıp.

Tamam hocam şimdi bakarım. Yardımlarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…