Bilgisayarımda halihazırda 320 GB bir HDD bulunmakta. Bu anakarta ilk HDD'yi çıkarmadan 1 TB'lik başka bir HDD eklemek istiyorum. Bu anakartta böyle bir şey mümkün mü?
Hocam peki ekstra kablo mu almam gerekiyor?Evet.
Eki Görüntüle 1757276
Bu portlardan birisine SATA kablosu takarak diğer ucunu da harddiskine bağlayıp PSU'dan gelen kabloyu da hard diske bağlayıp çalıştırabilirsin.
Hocam peki ekstra kablo mu almam gerekiyor?
Hocam internetten kablo öneriniz var mıdır?Hocam SATA kablosu almanız gerekiyor ve ekstradan PSU biriminizde boşta SATA güç kablosu olması gerekiyor.
Anladım hocam teşekkürler.Evet. Bunun gibi bir kablo alman gerekiyor.
Ayrıca PSU da da şöyle bir kablo çıkışı olması gerekiyor![]()
Sata Data HDD Hard Disk Kablo Fiyatları ve Özellikleri
Sata Data HDD Hard Disk Kablo en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Eki Görüntüle 1757289
Bir kontrol edin varsa almanıza gerek yok bu kablodan ama linkini attığım kablodan kesin gerekiyor.
Hocam internetten kablo öneriniz var mıdır?
Anladım hocam teşekkürler.
Hocam internetten kablo öneriniz var mıdır?
Tamam hocam şimdi bakarım. Yardımlarınız için teşekkürler.Hocam SATA kablosu üzerinde çok durulacak bir şey değil çok ucuz olmadan orta fiyatlı bir şey almanız yeterli olacaktır ama PSU kabloları arasında boşta SATA Power kablosu var mı bir bakın kasanızı açıp.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.