Foxconn A74ML 3.0/A74ML - K 3.0 anakart için RAM önerisi

Bütçe
400

herchell

Hectopat
Anakart
Foxconn A74ML 3.0/A74ML - K 3.0
İşlemci
AMD Athlon II X2 220
Merhaba. Bilgisayarımın özellikleri ekte belirttiğim gibi. RAM'i 2 GB buna ek olarak 4 GB 1333 MHz RAM alsam olur mu ya da nasıl RAM almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Şu an Windows 8.1 Pro kullanıyorum arada takılmalar yaşıyorum. Windows 10'a geçsem sanırsam takılmalar yine yaşarım sistem özelliklerinden dolayı.

Dosya Ekleri

• 4.JPG
    4.JPG
    47,7 KB · Görüntüleme: 41
  • 3.JPG
    3.JPG
    39 KB · Görüntüleme: 42
  • 2.JPG
    2.JPG
    43,9 KB · Görüntüleme: 42
  • 1.JPG
    1.JPG
    53 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartının maksimum RAM desteği 8 GB, DDR2 anakartlarda maksimum RAM boyutu bulunan RAM slotlarına eşit şekilde dağıtılmalıdır, yani tek slot 8 GB takmak yerine 2x4 olarak takman gerekir. Öte yandan soruna gelecek olursak bence 2'nin yanına 4 ekleme, direkt 2 adet 4 GB RAM al. Farklı frekans, CL değeri ve bellek boyutuna sahip modüller sağlıklı çalışmayabiliyor.

Linkteki de olur. Yanına da takabilirsiniz.

Anakartının maksimum RAM desteği 8 GB, DDR2 anakartlarda maksimum RAM boyutu bulunan RAM slotlarına eşit şekilde dağıtılmalıdır, yani tek slot 8 GB takmak yerine 2x4 olarak takman gerekir. Öte yandan soruna gelecek olursak bence 2'nin yanına 4 ekleme, direkt 2 adet 4 GB RAM al. Farklı frekans, CL değeri ve bellek boyutuna sahip modüller sağlıklı çalışmayabiliyor.
Anakart DDR3 destekli.

Linkteki de olur. Yanına da takabilirsiniz.

Anakart DDR3 destekli.
Düzeltme için teşekkürler. Anakartı Google'ladığımda DDR2 olan revizyonuna denk geldim. Konudaki görselleri incelememişim, benim hatam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı