Foxconn anakart sürücüleri nasıl bulunur?

@Yazılımcı0 Paylaştığından bu dakikadır arıyorum fakat bildiğim, güvenip de "buyur" diye bileceğim bir site göremedim. Ürünü 10 yıl önce falan kullandım. Bu sebepten dolayı direkt değiştirdim.

Şimdi sana ne önereyim bilemedim. Önereceğim herhangi bir siteden indirme yaptıktan sonra bilgisayarının sorunlu hale gelme sorumluğunu da üstlenmek istemediğim için kuşkulu şekilde beklemeni tavsiye ederim.

@Yazılımcı0 paylaştığından bu dakikadır arıyorum fakat bildiğim, güvenip de "buyur" diye bileceğim bir site göremedim. Ürünü 10 yıl önce falan kullandım. Bu sebepten dolayı direkt değiştirdim.

Şimdi sana ne önereyim bilemedim. Önereceğim herhangi bir siteden indirme yaptıktan sonra bilgisayarının sorunlu hale gelme sorumluğunu da üstlenmek istemediğim için kuşkulu şekilde beklemeni tavsiye ederim.

Teşekkür ederim dediğiniz gibi riskli olduğu için BIOS güncellemekten vazgeçtim ve anakart eski olduğu için BIOS güncellemesi olduğunu da zannetmiyorum.
Sürücüleri bu program halleder lâkin BIOS biraz zor bulunur.
Bu programı 10 yıla aşkın kullanıyorum, hiç üzmedi.

Technopat Sosyal'deki konularda sürücüleri otomatik bulan ve yükleyen programların virüslü veya yanlış sürücü kurabildiğini okumuştum bu yüzden sürücüleri tek tek aramayı tercih ediyorum.
Ekran kartın ve RAM'in ne de Windows 10 kurmuşsun o sisteme ağır gelir o ıs.

Bildiğim kadarıyla Windows 7 Windows 10 fark etmiyor chipset hepsinde aynı. Şuradan Chipset'i indir diğerlerini indirme Update halleder.

RAM 4 GB'a yükselteceğim. HDD SATA 2, 7200 RPM olduğu için kasma ya da donma olacağını düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim dediğiniz gibi riskli olduğu için BIOS güncellemekten vazgeçtim ve anakart eski olduğu için BIOS güncellemesi olduğunu da zannetmiyorum.

Technopat Sosyal'deki konularda sürücüleri otomatik bulan ve yükleyen programların virüslü veya yanlış sürücü kurabildiğini okumuştum bu yüzden sürücüleri tek tek aramayı tercih ediyorum.

Tabi ki haklılık payın var, lâkin ben bu program ile 1.000'den fazla notebookdan tutun Desktop bilgisayar kadar her türlü bulunmazı zor olan cihazlarının sürücülerini buldum.
Ben bulamadığınız yönde bu programı öneriyorum zaten.

Tabi ki haklılık payın var, lâkin ben bu program ile 1.000'den fazla notebookdan tutun Desktop bilgisayar kadar her türlü bulunmazı zor olan cihazlarının sürücülerini buldum.
Sürücüleri bulmak basit. Önemli olan BIOS güncellemesi. Kalbine giriyor yazılım güncellemesi. Bunun altını özellikle çiziyorum çünkü 95 yılından bu güne ilgileniyorum bu teneke parçaları ile tecrübesi olmayan herhangi birine tavsiye etmedim bu güncellemeyi. Güncelleme yazılımı en ufak bir hatada affetmiyor!

Sürücüleri bulmak basit. Önemli olan BIOS güncellemesi. Kalbine giriyor yazılım güncellemesi. Bunun altını özellikle çiziyorum çünkü 95 yılından bu güne ilgileniyorum bu teneke parçaları ile tecrübesi olmayan herhangi birine tavsiye etmedim bu güncellemeyi. Güncelleme yazılımı en ufak bir hatada affetmiyor!

Bir gün, bir müşterim Bankamatik benzeri (doğru okudun bankamatik benzeri) bir sistemi getirip önüme koydu. Bu sistem Windows XP kurulmasını istiyorum dedi ve gitti, ağzım açık kaldı ne diyeceğimi bilemdim.
İşletim sistemini kurduktan sonra, sürücü arayışına girdim lâkin cihazın ne üzerinde ne de içerisinde bir model bilgisi mevcuttu, dokunmatik kalibrasyonu da bozulmuştu yani sağ tarafa tıkladığımda sol butonlar çalışıyordu.
Bu program ile sürücüleri indirdim, ekran kalibrasyon programını bile buldu.
Bu şekilde cihazın kurulum işlemini tamamladım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı