Foxconn G31MV-K Anakarta BIOS Yükseltmesi Yapmak

KhanNY.K.

Decapat
Ben Foxconn G31mv-k Kartlı BIOS'uma güncelleme yapmak istiyorum çünkü PC 64 bit olmasına ragmen 4 GB RAM'ı 3.25 olarak görüyor. Foxconnun sitesine girip güncel BIOS driverini indirip Rufus ile USB bellegime yazdım ve boot meüde USB'mi şeçip atmaya başladım bir noktaya kadar geldi ama aşadaki resimdeki gibi hata veriyor. Jumperden kaynaklı oldugunu düşünmüyorum Lüften yardım ediniz.
IMG_20190105_182330.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows üzerinden BIOS Flash yapabildiğimiz programlar var. Bu tarz sorunlarda genelde Windows üzerinden yapmak daha kolay oluyor. Fakat bu sorun için BIOS içerisinde varsa "BIOS Write Protected" seçeneğini "Enable" yerine "Disable" yaparak problemi çözebilirsiniz. Yine de zorunda değilseniz BIOS Update işlemini yapmanızı önermem.

O şeçenek zaten disabled ama neden bios güncellemesini önermiyorsunuz ki?
zorundayım
Windows üzerinden BIOS Flash yapabildiğimiz programlar var. Bu tarz sorunlarda genelde Windows üzerinden yapmak daha kolay oluyor. Fakat bu sorun için BIOS içerisinde varsa "BIOS Write Protected" seçeneğini "Enable" yerine "Disable" yaparak problemi çözebilirsiniz. Yine de zorunda değilseniz BIOS Update işlemini yapmanızı önermem.
O şeçenek disabledken hata veriyor zaten güncelemem lazım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı