Yani istediğim oyunları çalıştırır mı istediğim oyunları zamanında steamdan alıp bilgisayarımın çalıştırmadığı oyunlardır:
Soldiers of the universe, Crysis 2, For Honor,(bedava geldi bu.) Crysis Warhead, Sniper Ghost Warriror oyunlarını açar mı?
CS:GO da fps artışı olur mu?
ve birde anakarta sığmama sorunu olur mu?
Nvidia'nın önerdiği güç kaynağı 300 W ise benimki yeterli olacağını düşünüyorum.
Hem 8 9 ay sonra yeni sistem toplayacağım ve bu ekran kartı kullanmak istiyorum fazladan masrafa gerek yok.
Uzun zamandır kullanıyor iseniz verdiği değer yavaş yavaş düşer. Bence değiştirmeniz gereklidir. Ek bir PSU felan gibi şeylere bulaşmayın. Direk sağlam bir 500W PSU alın.
Uzun zamandır kullanıyor iseniz verdiği değer yavaş yavaş düşer. Bence değiştirmeniz gereklidir. Ek bir PSU felan gibi şeylere bulaşmayın. Direk sağlam bir 500W PSU alın.
Dediğim gibi 8 ay sonra sistem değiştireceğim ve o vakit 650 W lık yeni güzel bir kasa alacağım ben denerim herhangi bir şey olursa vatandan 130 TL ye 350 W psu alırım.
Frisby, everest felan almayın da. Bu arada alacağınız kartta (1050 TI için diyorum) ek güç girişi var ise hiç riske girmeyin, PSU değiştirin. Yok ise bir kaç ay kullanılır.
Frisby, everest felan almayın da. Bu arada alacağınız kartta (1050 TI için diyorum) ek güç girişi var ise hiç riske girmeyin, PSU değiştirin. Yok ise bir kaç ay kullanılır.