Foxconn G31MXP Realtek Çalışmıyor

Makaleler
7
Format attım ses gelmiyor geçen sefer de böyle oldu. Sinir krizi geçirmek üzereyim. Kendi sitesinden anakartıma uygun sürücüyü yüklüyorum ses gelmiyor. Realtek kontrol paneli açılmıyor. Ne yapmam lazım?
Anakart Foxconn G31MXP.
@Recep Baltaş @Ali Güngör
Güncelleme : Realtek kontrol panelini açtım. PC'yi yeniden başlatıp hoparlör jakını takıyorum ses geliyor. Sonra realtek taktığım jakın ne olduğunu soruyor (hoparlör, kulaklık gibi...) hoparlörü seçince ses gidiyor. Diğerlerinde de aynı. Sorna yenidek taktığımda hiç gelmiyor. PC'yi yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Yarım edin lütfen.
@Recep Baltaş @Ali Güngör
Çözüldü : Ön panel yeşil çıkışı hoparlör olarak görevlendirdim ve sorun çözüldü. Anladığım kadarıyla ön ve arka paneli karıştırıyor.

Son düzenleme:
Hocam üzerinden bayağı geçmiş ben de tam ne olduğunu hatırlamıyorum. Ama %99 sürücü kaynaklı. Çok kötü bir sürücüsü var. Ses sürücüsünü temiz kaldırın ve şuradan indirip tekrar kurun :

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı