Foxconn H55 MSV anakartın RAM desteği nedir?

  • Konuyu başlatan obb7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 3B

obb7

Centipat
Katılım
5 Şubat 2020
Mesajlar
15
Arkadaşlar merhabalar. Ne yazık ki eski bir sisteme sahibim. Çok bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim. Yaklaşık 10 gündür araştırıyorum. İnternetten sipariş vereceğim. Yanlış bir ürün almak istemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İşlemcim Intel Core i7 870 Serisi sayfasında
  • Maksimum bellek boyutu : (bellek türüne bağlıdır)16 GB
  • Bellek türleri : DDR3 1066/1333
İşlemcinin bellek boyutu ve türü bunlar
Anakart adı Foxconn H55mxv
Ekran kartım GTX 960

İşlemci 16 GB RAM'a kadar destekliyor fakat anakart kaç GB destekliyor, bunu bulamadım. 8 GB diye tahmin ediyorum. Elimde Samsung 4 GB DDR3 1333MHz PC3-10600 CL9 PC RAM ve 2 GB RAM var. Bilgisayar toplamda şu an 6 GB.
Ben bir adet 8 GB alsam ve 4+8 yapsam sıkıntı yaşar mıyım? Anakart destekler mi? Veya bir tane daha 4 alıp toplam 8 GB mı yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim. 10 gündür aramadığım yer kalmadı. Eğer uyumluluk sorunu yaşamayacaksam önereceğiniz DDR3 1333MHz RAM var mı?


1.png


2.jpg


3.jpg


4.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bahsettiğiniz kart maximum 8 GB DDR3 1333 MHZ olarak destekliyor benim ram de favori markam Kingston 2 tane 4 GB bulabirseniz kit olarak alabilirsiniz. Hı Level tavsiye etmem.
 
Hocam bahsettiğiniz kart maximum 8 GB DDR3 1333 MHz olarak destekliyor benim RAM'de favori markam Kingston 2 tane 4 GB bulabirseniz kit olarak alabilirsiniz. Hı level tavsiye etmem.

Cevabınız için teşekkür ediyorum elimde bir adet 4 GB Samsung 1333 RAM var 1 adet kinsgton marka 4 GB alsam uyum sorunu yaşar mıyım?
 
Hocam büyük bir ihtimalle yaşamazsınız yanına bir Kingston ram alıp kullanın.
 
Hocam büyük bir ihtimalle yaşamazsınız yanına bir Kingston RAM alıp kullanın.

Bugün sizin tavsiyenizle Kingston RAM siparişi verdim geldiği zaman deneyeceğim teşekkür ediyorum.
Sipariş ettiğim RAM bugün geldi kasayı söktüm 2 GB yerine 4 GB Kingston marka RAM'ı yerleştirdim galiba tam oturtamadım çok hafif bir koku geldi sonrasında her şey çalışıyor ama ekran gelmiyor galiba anakart kısa devre yaptı ve yandı ne yazık ki hüsrana uğradım yarın bilgisayarcıya götürüp baktıracağım.

Hocam büyük bir ihtimalle yaşamazsınız yanına bir Kingston RAM alıp kullanın.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı