Foxconn H55MXV BIOS Güncellemesi

8.bmp

Bendeki jumperlerin ikisi de 1 ve 2 si jumperlıydı. USB bellekle güncelleme yaptığımda hata veriyordu. Ben de o ikinci işaretli olan jumperı 2-3 yaptım ve kilit açıldı ve BIOS'umu yükledim. PC'yi kapattım jumperi eski yerine aldım ve pc açtım. Şimdilik sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim...

BIOS'u güncelleme yaptıktan sonra mavi ekran ve bilgisayarda donmalar kasmalar başladı. Neden böyle oldu biri bana yardım etsin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Belirtilen şekilde güncellemeyi başarılı şekilde yaptım. Güncelleme bitince bilgisayar kendiliğinden yeniden başlamadı. Güç tuşuna basarak kendim kapatıp açtım ama açılış ekranın da foxconn yazısına da donuyor. Tuşlar çalışmadığı için bios ekranına da giremiyorum. Her şeyi denedim ama çözüm bulamadım. Bazen delete çalışıyor ve fotoğraftaki gibi bir ekran geliyor bu sefer orda donuyor. Yardımlarınızı bekliyorum. @Recep Baltaş
IMG-20160403-WA0002.jpg

Merhaba. Belirtilen şekilde güncellemeyi başarılı şekilde yaptım. Güncelleme bitince bilgisayar kendiliğinden yeniden başlamadı. Güç tuşuna basarak kendim kapatıp açtım ama açılış ekranın da foxconn yazısına da donuyor. Tuşlar çalışmadığı için bios ekranına da giremiyorum. Her şeyi denedim ama çözüm bulamadım. Bazen delete çalışıyor ve fotoğraftaki gibi bir ekran geliyor bu sefer orda donuyor. Yardımlarınızı bekliyorum. @Recep Baltaş Eki Görüntüle 152112
Uyumlu olmayan bios dosyasını yazmışsın gibi duruyor. FPT kullanımının böyle sorunları var. Dosyanın uyumlu olup olmadığını kontrol etmiyor. Kartın flashının tekrardan programlanması gerekiyor. Bunun için internette bios recovery diye arama yaparsan bazı sonuçlar bulabilirsin. Ancak fpt herşeyi körü körüne yazdığı için biosunun kurtarma bölgesi de silinmiş olabilir. Özelden yazarsan yardımcı olabilirim.

Merhaba, ben MFG Jumper'ı değiştirmeme rağmen değiştirmemişim gibi "PDR Region does not exist." hatasını alıyorum. Anakart modelim Foxconn H55MXV LE

arkadaşlar foxconn un sitesindeki indirme linki kırık , ve bana acil biosun güncellemesi lazım biriniz upload eder misiniz ? şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada biosu kırmayı başardım ama güncellemem lazım çünkü ram 4 gb da çalışıyor 8 gb çalıştıramadım henüz sırf ram yüzünden bile format atamıyorum...

Merhabalar. Bilgisayarıma yeni ram taktım 4+4 olsun istedim. Bilgisayar ikinci slota ram takınca açılmıyor. Ama açıkken rami takınca çalışıyor ve hızlanıyor bariz şekilde. Bu durumda bios güncelleme mi gerekiyor ? Bana da uzaktan bağlanıp çözme şansınız var mı hocam rica etsem. İmkansız benim bu işlemleri yapabilmem

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı