Foxconn H55mxv BIOS ve RAM sorununu

Hellowen334

Kilopat
Daha fazla  
Eski anakartım bozulduğu için yeni anakart taktım yalnız bir sorun çıktı 2*4 GB RAM var ikisini de tek başına birinci slota taktığımda çalışıyorlar ama ikinci slota tek veya ikisini de bir anda taktığımda görüntü alamıyorum.

Bende BIOS güncellemesi yapayım belki düzelir diye düşündüm ama yapamadım daha doğrusu anakartın üzerindeki jumperleri bulamadım ben yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her anakartın desteklediği bir gb vardır. Örneğin benim anakartım 3 gb destekliyor. 4 takarsam çalışmaz açık ve net. Ne kadara kadar desteklediğini ise anakartın sitesinden modelini bulup görebilirsiniz orada mutlaka yazmalı.

Her anakartın desteklediği bir gb vardır. Örneğin benim anakartım 3 gb destekliyor. 4 takarsam çalışmaz açık ve net. Ne kadara kadar desteklediğini ise anakartın sitesinden modelini bulup görebilirsiniz orada mutlaka yazmalı.

Cevabın için teşekkürler benim anakart maksimum 8 gb destekliyor. Önceki anakartımda 4 gb takılıydı zaten ve çalışıyordu bu gelen yeni anakartta çalıştıramadım tahminimce ne slottan nede Ram dan kaynaklanmıyor başka bir nedeni var ama çıkaramadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
bump......
ikinci ram i takınca pc açılıyor görüntü yok klavye ve mouse elektrik almıyor...
slotlar bozuk değil
ramlar bozuk değil
başka anakartta iki rami de çalıştırdım aynı anda

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı