Çözüldü Foxconn H55MXV OS X Yosemite ALC662 ses sürücüsü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 tane var;

Kod:
Audio Device--------Sub Device             
0x80863B56--------0x105B0DD5
0x10DE0E0C--------0x104383F2

Onun haricinde Codec ID, Revision, Codec Name kısımları boş gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani en büyük yanlışım yardım almak isteyenlere güvenmek.
Sistem bilgilerini yazarmısın sistem Laptop mu? Anakart Adı ve Modeli.
Verdiğin ID bilgilerine göre sistem codec bilgisi ALC663, bu da Laptop anlamına gelir.
ALC662 Masaüstü PC'dir...

Yani en büyük yanlışım yardım almak isteyenlere güvenmek.
Sistem bilgilerini yazarmısın sistem Laptop mu?
Verdiğin ID bilgilerine göre sistem codec bilgisi ALC663, bu da Laptop anlamına gelir...

Şimdiye kadar benim sorunumu çözmeye uğraşıyorsunuz bunun için teşekkür ederim fakat benden sistem gereksinimlerini önceden isteseydiniz seve seve verirdim. Laptop değil makinem. Sistem özelliklerim:
  • İntel i3 540 İşlemci
  • 3 GB Ram
  • Nvidia GTX 560 SE Ekran kartı
  • Foxconn H55MXV Anakart

VoodooHDA üzerinde editleme yapıp paketi paylaşırım. Editlenmeden çalışmıyormuş bu anakartta diye yazılar okudum.
Biraz beklemelisin;)...
AIDA64 Windows üzerinden codec bilgilerini doğrulamak amacıyla paylaşırsan sevinirim.
Bu arada codec ALC662, çipset pek kullanılmayan türden olduğundan kext yüklenemedi.

VoodooHDA üzerinde editleme yapıp paketi paylaşırım. Editlenmeden çalışmıyormuş bu anakartta diye yazılar okudum.
Biraz beklemelisin;)...

Çok teşekkürler, beklemedeyim. Şuan ses sıkıntısını çözdükten sonra bir tek Clover bootloader sorunum kalıyor.

Rehbere göre VoodooHDA kurulumu yapın ve bekleyin kurulumdan önce AppleHDA-HDAEnabler-ALC662 gibi kext dosyalarını silin ve izinleri onarın.
VoodooHDA 2.8.7 sürüm önerilir.
VoodooHDA Kurulum Rehberi | Technopat Sosyal

VoodooHDA.kext dosyası göndericem bunu KextUtility aracıyla yükleyin ve sistemi yeniden başlatın.

Buyur:
www.mediafire.com: VoodooHDA.kext

Bu arada kendin bir şeyler düzenlemen gerekirse devamı burada:
VoodooHDA - common problems - VoodooHDA - InsanelyMac Forum
Yardımcı da oluruz.

HDAEnabler.kext, AppleHDA.kext bu kextler var mı? Yada HDADisabler diye bir kext.

Rehbere göre VoodooHDA kurulumu yapın ve bekleyin kurulumdan önce AppleHDA-HDAEnabler-ALC662 gibi kext dosyalarını silin ve izinleri onarın.
VoodooHDA 2.8.7 sürüm önerilir.
VoodooHDA Kurulum Rehberi | Technopat Sosyal

VoodooHDA.kext dosyası göndericem bunu KextUtility aracıyla yükleyin ve sistemi yeniden başlatın.

Buyur:
www.mediafire.com: VoodooHDA.kext

Bu arada kendin bir şeyler düzenlemen gerekirse devamı burada:
VoodooHDA - common problems - VoodooHDA - InsanelyMac Forum
Yardımcı da oluruz.
VooDooHDA gibi bir Kext yükledikten sonra izinleri onarmayı unutma.
  • Repair Permissions!
  • Rebuild Cache!

Öncelikle No VoodooHDA devices detected hatası almıyorum bu iyi bir şey sanırım. Fakat hala ses alamıyorum. Disk izinlerini onardım ve ayrıcı ses sisteminin sonuna kadar açtığımda bir cızırtı da mevcut. Bir de mac açılırken pat tarzında bir ses geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı