Foxconn H55mxv series diye bir anakartım var ve ASUS GDDR5 R9 270 256 Bit 2 GB ekran kartı aldım. Ama ekran kartını takınca monitöre bağlanan mavi yer olmadığı için DVI girişi VGA'ya dönüştüren parça lazımmış. İki bilgisayarcıya gittim ikisi de olmaz dedi. Birinci gittiğim denedi şöyle işte kabloyla falan taktı kabloları dönüştüren şeyleri işte HDMI'yi VGA'ya dönüştüreni, çalışmadı kendi ekran kartımı takınca çalıştı bilgisayar. Artı bir de 75 TL dedi kablo için ne alaka anlamadım internette 20 TL falan. Anakart bu:
Şimdi satan kişiyle görüştüm bilgisayarcı denedi ama olmamış uymadı falan diye adam bedava gönderiyim dedi o kabloyu bana. Sonra abi ama senin ekran kartı çalışmadı kabloyla da denedi dedim BIOS güncellemesi falan lazım dedi ama BIOS güncellemesini bulamadım bir yardımcı olur musunuz lütfen?
Şimdi satan kişiyle görüştüm bilgisayarcı denedi ama olmamış uymadı falan diye adam bedava gönderiyim dedi o kabloyu bana. Sonra abi ama senin ekran kartı çalışmadı kabloyla da denedi dedim BIOS güncellemesi falan lazım dedi ama BIOS güncellemesini bulamadım bir yardımcı olur musunuz lütfen?