Foxconn H55mxv series BIOS güncelleme

Foxconn H55mxv series diye bir anakartım var ve ASUS GDDR5 R9 270 256 Bit 2 GB ekran kartı aldım. Ama ekran kartını takınca monitöre bağlanan mavi yer olmadığı için DVI girişi VGA'ya dönüştüren parça lazımmış. İki bilgisayarcıya gittim ikisi de olmaz dedi. Birinci gittiğim denedi şöyle işte kabloyla falan taktı kabloları dönüştüren şeyleri işte HDMI'yi VGA'ya dönüştüreni, çalışmadı kendi ekran kartımı takınca çalıştı bilgisayar. Artı bir de 75 TL dedi kablo için ne alaka anlamadım internette 20 TL falan. Anakart bu:
anan.png

Şimdi satan kişiyle görüştüm bilgisayarcı denedi ama olmamış uymadı falan diye adam bedava gönderiyim dedi o kabloyu bana. Sonra abi ama senin ekran kartı çalışmadı kabloyla da denedi dedim BIOS güncellemesi falan lazım dedi ama BIOS güncellemesini bulamadım bir yardımcı olur musunuz lütfen?

Kasayı açıp anakart üzerinde olan model kısmını çekip paylaşın. İmzamdan Aida64 sonucunu da paylaşın.
Konuya tekrar baktım da sadece BIOS deyince BIOS için cevapladım. Konu başında ekran kartı için BIOS güncellemesi lazım demiş de, BIOS güncellemesiyle de çalışmaz o kart kim önerdiyse o kartı geri ver. Vermeyeceksen güncel bir sistem alman lazım anakart, işlemci filan.

Son düzenleme:
Anakartım için BIOS güncellemesini buldum ve flash belleğimi biçimlendirdim ama BIOS güncellemesi için bulduğum rarda güncelleme. Bin olarak var ama izlediğim videolarda sayılar falan var onu nasıl yapabilirim?
Eksik mi yani diğer dosyalar?
Pdr region does not exist diyor ne yapmam gerek şimdi BIOS güncellemesi yaparken geldi error 25 yazıyor.
Bunu nasıl çözebilirim?
Beyler sorunu çözdüm bu linkten indirdim BIOS güncellemesini ve internette anlatıldığı gibi yaptım. Ve bu arada eğer kırmızı yazılı error hatası verirse error 25 ya da 26 gibi burdan bakarak yapın. Yapmanız gereken o 3 tane şeyi tutan bir mavi şey var ama soldaki,sağdaki değil. Onu bir alta kaydırmanız lazım yani 2. ve 3.lere takmanız. Neyi söylediğimi bilmiyorsanız yukarıdaki buradan diye linkli yazı koydum oraya o yazıya tıklayın gittiğiniz sayfada yuvarlak içinde gösteriyor adamlar neyi oynatacağınızı 2'den 3'e.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    85,1 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı