Başarılı Kurulum Foxconn H67MP-S/-V/H67MP+MBR Disk Mavericks Os X 10.9.2

Bu gün os x mavericks dosyanı indirdim raw cıktı usb bellege atamıyorum. Boot görmüyor. Nasıl ceviriceğim? Sabahtan beri arastıyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Usb belleği biçimlendir ve biçimlendirirken NTFS biçiminde biçimlendirmeyi dene bir de.

Önce bios ayarlarını Load Default Settings yapman lazım resetle ayarları en son hangi ayarlarla açıldı?
Abi zaten yaptım sonra biostan boota geldim ve hepsini sırasıyla 1.' ye getirdim yine olmadı.

Abi konumda da yazmıştım hafta sonu format atacağım yine aynı sorun olmazsa Live CD ile dosyalarımı yedekleyim. Sence yine aynı sorun olur mu? Neyden kaynaklanıyor bu sorun ?

Kullanmış olduğun işletim sistemi neyse onun cd/dvd sini tak bir de kurulum ekranına kadar gel ama önemle söylüyorum kurulum yapma iptal de kurulumdan çık.Bilgisayar yeniden açılınca tekrar aynı hata olursa güç düğmesinden komple cihaz elektriğini kes.Bu da olmazsa yeniden başlatırken bilgisayarı üst üste Shift+F10 ile komut istemcisine ulaşıp harddiskine format atman lazım ama misal sistem C Diskine yüklü, ve D diskinde de yedeklenmesi gereken dosyalar varsa Diskpart ta list disk dedikten sonra list part diyince diskin bölümlerini görürsün C ve D disklerini.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam sağol abi kusura bakma bu saatte soru sordum. Şimdi komşunun bilgisayarından yazıyorum yarın okuldan gelince deneyeceğim.

İzzet abi bugün yapacam da aklıma bir soru takıldı. Rehberde UEFİ kurulum diyor ben MBR diski GPT yaparsam UEFİ mi oluyor ?

İzzet abi bugün yapacam da aklıma bir soru takıldı. Rehberde UEFİ kurulum diyor ben MBR diski GPT yaparsam UEFİ mi oluyor ?
Kardeşim pek bilgim bu konuda ama her zaman deneyerek çok şey öğrenilinilir.
Dene bakalım.

Tabiki.

Şu anda ben de 2 ayrı HDD'ye önce Mavericks, sonra da Windows yüklemeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…