Foxconn N15235 ses sürücüsü güncelleme

İniyor klasöre ayıklayıp denerim.

Windows güncel olduğunu belirledi dedi hocam
Ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:
Windows'un arama kısmında Windows Update yazarsan çıkacaktır. Windows'un güncelleştirme aracıdır kendisi. Bu aracı çalıştır. Bilmem kaç tane sürücü bulundu gibi bir şey yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam, ona tıklayıp bulunan sürücüler arasından Realtek yazanları ekran görüntüsü atman gerek.

Windows'un arama kısmında Windows Update yazarsan çıkacaktır. Windows'un güncelleştirme aracıdır kendisi. Bu aracı çalıştır. Bilmem kaç tane sürücü bulundu gibi bir şey yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam, ona tıklayıp bulunan sürücüler arasından Realtek yazanları ekran görüntüsü atman gerek.

1622547108813.png

Hocam indir dedim ayrıntılarda güvenlik ile alakalı şeyler var Realtek yazan bir şey yoktu. İndirilsin cevap yazacağım.

Hocam laptopun hard diskini söktüm ve bilgisayarıma taktım. Şu anda mikrofon çalışıyor bir sorun yok. Taktığım hard diske C-Media 8738 kurdum. Biraz eski fakat sorunsuz çalışıyor. Mikrofonun sıkıntısı sürücüden dolayı olabilir diye düşünüyorum. Sağ olun sorunumu düzeltmeye çalıştığınız için :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı