Foxngame'e meydan okuyan arkadaşım

463895

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2021
Mesajlar
3.454
Makaleler
6
Çözümler
35
Yer
İstanbul
Arkadaşımın para iadesini sonunda gönderdiler ve canlı destek üzerinden arkadaşım, "bir daha burayı kullanmayacağım dolandırıcılar" yazmış. :D
Birkaç tane de laf etmiş. Mesela parayı gönderdiklerinde "işte böyle adam ederler parayı gönderdiniz" gibi gibi. :D🤣

Canlı destekteki yetkili de şunu yazmış:
"Anlıyorum, 1 saattir size ödemenin nereden nasıl kontrol edildiğini anlatmaya çalışıyorum. Siz anlamıyorsanız daha fazla hizmet veremem. Hakkımızda yaptığınız yanlış yorumlar karşısında konuşmayı şirket avukatımıza iletiyorum gerekli işlemler başlatılacaktır. IP adresinizin kayıtlı olduğunu da lütfen unutmayınız. İyi akşamlar dileriz."

Başına bela alır mı? :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu görünce aklıma Harun Uyanık vakası geldi. :D Foxngame güvenilir bir site, defalarca oyun alışverişim oldu. Hiç bir sorun da yaşamadım. Başına bela alır, etmediği hakaret ve iftira kalmamış. Arkadaşınız özür dilemesse işten sıyrılamaz gibi duruyor.
 
Son düzenleme:
Umarım alır. İnsanlara iyilik de yaramıyor sanırım artık.

Gerçekçi bakmak gerekirse uğraşacaklarını sanmıyorum. Korkutma amaçlı yazılmıştır ama müşteri hizmetleri görevlisi kafaya takıp ekip şefine söylerse ve şef umursarsa belki alabilir. Fakat uğraşacaklarını dediğim gibi sanmıyorum.
 
Eğer küfür kullanmadı ise hiçbir şey olmaz, dava açarlarsa dava düşer(ki açacaklarını sanmıyorum). Canlı destek baştan savmak için göz korkutmaya çalışmış.
 

Geri
Yukarı