FPPRO batarya nasıldır?

Ugur Can Ulukaya

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, hafta sonu İstanbul'a gideceğim ve FPPRO servisine denk geldim, açıkçası Instagram üzerinden de daha önce görmüştüm, bu firmaya yurt dışı cihazım olan iPhone XS Max cihazım için batarya değişimi yaptırtmak istiyordum. Daha önceden yapan ve uzun deneyimini benimle paylaşabilecek olan varsa çok sevinirim. Cihazım açılmamış cihaz eğer ki yaptırmaya değmezse hiç adım atmayacağım çünkü.

Değerli yanıtlarınız için hepinize teşekkür ederim, yaptırmam dahilinde 1 yılın sonunda aynı şekilde şarjın hızlı bitmesi gibi bir problem yaşar mıyım acaba o şekilde sorun devam edecekse şahsen gerekli değil gibi geliyor bana.
İşini düzgün yapan sayılı firmalardan kendisi. Batarya kalitesi Deji ile aynı. İşçilikleri çok güzel ama.
Yani deji vs gibi bir marka ile değişim yapıyorlar ise gönderilebilir, sorun hangi marka diye.
Nerde uretildigi belli olmayan bir bataryaya kendi markalarini basiyorlar sikayeti cok var.
Sarj yüzdesini hep %100 gösteriyor ama zamanla pil hücre kaybediyor bence vasat

Sarj yüzdesini hep %100 gösteriyor ama zamanla pil hücre kaybediyor bence vasat
Kiçük yanıltıcı çiplerden takıyor olabilirler. 3uTools ile kontrol edin. (Tabi gözüküyorsa.)

Değerli yanıtlarınız için hepinize teşekkür ederim, yaptırmam dahilinde 1 yılın sonunda aynı şekilde şarjın hızlı bitmesi gibi bir problem yaşar mıyım acaba o şekilde sorun devam edecekse şahsen gerekli değil gibi geliyor bana.
1 sene de hemen eskisi gibi olacağını sanmıyorum.

1 sene de hemen eskisi gibi olacağını sanmıyorum.

Hangi pili takarsanız takın yine de problem yaşayacaksınız. Takın gitsin düşünmeye gerek yok.

Şu an sağlık olarak 79 düzeyinde, birde cihazın hiç açılmamış olup yetkili servis harici açılacak olması beni korkutuyor onun dışında bir sıkıntım yok. Birde birkaç farklı yerde gördüğüm batarya daha berbat oldu sıkıntısı var umarım o sorunu yaşamam.

Şu an sağlık olarak 79 düzeyinde, bir de cihazın hiç açılmamış olup yetkili servis harici açılacak olması beni korkutuyor onun dışında bir sıkıntım yok. Bir de birkaç farklı yerde gördüğüm batarya daha berbat oldu sıkıntısı var umarım o sorunu yaşamam.

Malzeme kalitesini bilemem ama işçiliği çok iyi FPPRO'nun. O konuda içiniz rahat olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı