FPPRO'dan 40 bin TL yenilenmiş iPhone 13 Pro alınır mı?

Bütçe
39.999
Konu başlığında alınır mı? Denmiş, her neyse. Kronik sorunu ısınma. Yenilenmiş telefonda alınmaz zaten, parçaları hep yan sanayi. Size 13 Pro'nuzda mutluluklar dilerim.

Evet fazla yük bindiren oyunlar oynadığımda örneğin PUBG gibi ısınma sorunu oluyor buna bende hak veriyorum. Yenilenme konusunda tek değişen pil diğer tüm parçalar orijinal ve yan sanayi bir değişimi olsa zaten iPhone bunu servis ve parçalar kısmında belli ediyor ürünün fotoğraflarinda bu ayarlar bölümünü gördüm sadece pilin değiştiği anlaşılıyor başka bir uyarı vermiyordu size de iyi günler dilerim.

O paraya az daha katar sıfır 16e alırdım ben.

Ben şahsen 16e yerine düz 13 almayı tercih ederdim bana 16e biraz insanları kandırmak için bir nevi dolandırmak için yapılmış bir telefon gibi geliyor tek kameralı ve olması gerekenden çok daha az donanımlı bir telefon bence. 13 Pro olmamdaki en büyük sebep 120 Hz ekran değeri. 120 Hz ekrana sahip bir telefondan 60 Hz ekranlı bir cihaza geçmek istemediğim için sıfır 13 veya 14 gibi düz bir model almak yerine pili değişmiş bir Pro modeli almayı daha mantıklı buldum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı