Aleyttin Kilopat Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 97 6 Mart 2019 #1 Kalabalık ya da parçacık efektinin fazla olduğu sahnelerde FPS aniden düşüyor. Linkte problem görünüyor grafik ayarlarını değiştirsem de problem devam ediyor. Battlefield 1 için de aynı problem geçerli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2019
Kalabalık ya da parçacık efektinin fazla olduğu sahnelerde FPS aniden düşüyor. Linkte problem görünüyor grafik ayarlarını değiştirsem de problem devam ediyor. Battlefield 1 için de aynı problem geçerli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
alpmirza Megapat Katılım 2 Nisan 2017 Mesajlar 193 6 Mart 2019 #2 FPS drop durumu anlık 0'a düşüp çıkması gibi bir şey sandım ancak değilmiş. Sanıyorum ki normal bir durum yaşanan problem yok gibi. Artı 0 Eksi
FPS drop durumu anlık 0'a düşüp çıkması gibi bir şey sandım ancak değilmiş. Sanıyorum ki normal bir durum yaşanan problem yok gibi.